Arama sonuçları: *

1. E

Rival 5 steelseries switch ayarlama

selamlar yeni bir mouse satın aldım rival 5 çok fazla switch kullanan biri değilim yazılımını indirdim dpi falan ayarladım tek isteğim makro tuşlarının bir sonraki ve bir önceki sayfaya gitmesini engellemek yazılımı çok kötü yıllarca logitech kullandım çok basit ve anlaşılır bi yazılımı vardı...
  2. E

Sensei ten gıcırtı sorunu

arkadaşlar tavsiyenizle sensei ten aldım tekerlek aşağı doğru çevirince gıcırdıyo yukarı doğru yapınca olmuyo
  3. E

Mouse Arayanlar Buraya

https://www.teknosa.com/logitech-g402-hyperion-fury-kablolu-gaming-mouse-outlet--p-800042603?utm_medium=paid_social&utm_source=fb_ig&utm_content=fb~Facebook_Desktop_Feed&utm_term=41gry&utm_campaign=catalog_sales~kasim20_sales_0-1~dynamic_carousel&fbclid=IwAR2YC0h5s26Ce3UxSf-19QSHXNE1nHy4flo4wDVRz...
  4. E

450 TL MOUSE ÖNERİSİ

450 TL den fazla olursa olmaz arkadaşlar max bütcem o yardım olursanız sevinirim fps oyuncusuyum
  5. E

200-250tl mouse önerisi

oyun için meler yardım ederseniz sevinirim fps oyuncusuyum
  6. E

250 TL Bütceye Mouse önerisi

arkadaşlar sa elim çok büyük şu an logitech g300s var ben de elimde oyuncak gibi kalıyo çok küçükg eliyo 250 tl falan bütcem var gamin mouse önerir misiniz teşekkürler şimdiden.
  7. E

60 TL - Dayanıklı Mouse Önerileriniz?

arkadaşlar gaming olmasına gerek yok ucuz yollu ablam için günlük kullanım dayanaklı bir mouse tavsiye eder misiniz teşekkürler.
Geri