Arama sonuçları: *

1. Katsu

FPS oyunları için mouse önerisi?

Selamlar şuan rival 3 kullanmaktayım ama scrollunu kırdım yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda razer mamba elite / mamba wireless / deathadder v2 var ama kararsızım mouse kablolarından çok dert çektim ve bu yüzden kablosuz olsa daha iyi olur gibi ama fps ağırlıklı oyunlar oynadığım için...
  2. Katsu

Mamba wireless mi Deathadder v2 mi?

Selamlar aslında mamba elite almak istiyodum fakat deathadder daha güncel ve iyiymiş fakat görüntüsü hoşuma gitmiyor bi tanıdıktan mamba wireless buldum aşağı yukarı aynı fiyata alıcam v2 ile mouse kablolarından hep dert çekmişimdir o yüzden emin değilim valorant vs. Oynuyorum yüksek ranklarda...
  3. Katsu

Razer mamba elite alınır mı

Selamlar bildiğiniz üzere indirimler başlıyor ufaktan ben de kendi ihtiyaçlarıma göre bakınıyorum razer çok sevdiğim bi marka ama param da boşa gitsin istemem 428 TL'ye razer mamba elite buldum sizce alınır mı? hala iyi bir mouse mi ?
  4. Katsu

Üst düzey FPS oyuncu mouse

Selamlar, profesyonel dereceye yakın bir şekilde Valorant oynuyorum. şuan ki mousemi kırdım zaten çok üst düzey bir şey değildi. Daha iyi bir şeye geçmek istiyorum şuanlık kafamda STEELSERİES RİVAL 650 var ama bir de sizin önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
  5. Katsu

Razer mouse alınır mı

Uygun fiyatlı bulabilirsem mamba modelini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Razer mouse alınır mı?
Geri