Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Mousepad ile kullanırken fare takılıyor

G102 vardı yeni çıkan haste2 modelini aldım ve kullanmaya başladım mousepad üzerinde takılma vs yapıyor yani sensör tam algılamıyor gibi oluyor anlık donuyor fakat tahta yüzeye koyduğum zaman normal bir şekilde çalışıyor sizce neyle alakalı ? Mediamarkttan aldım değişim istemeli miyim ?
  2. Oneomous

Amazon Us'dan ürün almak ?

https://www.amazon.com/HyperX-Pulsefire-Haste-Lightweight-Connectivity/dp/B0CHG375YM/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=q53Tx&content-id=amzn1.sym.9119971c-28e7-426d-b1df-798ac36bb5cd%3Aamzn1.symc.e5c80209-769f-4ade-a325-2eaec14b8e0e&pf_rd_p=9119971c-28e7-426d-b1df-798ac36bb5cd&pf_rd_r=80FXP0QCYJN793N4WJKK&...
  3. Oneomous

1000tl civarı fare önerisi istiyorum

Logitech g102 vardı 3 yıl oldu çift tıklama sorunu var (klasik logitech) Yeni bir fare alıcam şöyle işte çalıştığım için bütçe aslında yok yani değecek bir şeyse yüksek paralar verebilirim ama değdiğine ikna olmam gerek Viper mini ve steelseries rival3 arasında kaldım wireless olarakta hyperx...
  4. Oneomous

G102 Çift tıklama sorunu

Bugün minecraft girdik orada dikkatimi çekti sağ tık sanırım basınca bazen 2 kere tıklıyor gibi oluyor bunu test edebileceğim bir site var mı ?
  5. Oneomous

G102-203 Fiyat farkı var mı ? (kronik sorunu)

G102 ve 203 arasında ne fark var ? Sanırım asya-avrupa modeli farkıymış. Fakat çift tıklama gibi sorunlar vardı bu 2 modelden birinde.Hangi modelinde vardı ? lightsync ile mi düzeldi ? Şu 102 modelini alıcam fakat şöyle bir sorun var beyazının siyaha göre ucuz olması biraz kafamı...
  6. Oneomous

400Tl bir mouseye verilir mi ?

300tlydi fakat bir süre sonra stok bitti felan derken stok tekrar geldi viper miniye ve şuan dolar kuru sebebiyle 370tl Sizce mouse'ye o kadar para verilir mi ? Viper mini'ye o kadar para vermek mantıklı mı ?
  7. Oneomous

Yurdışından Viper mini almak

Nedenini anlamadığım şekilde sadece itopyada vardı ve stokları biterek yaklaşık 4 aydır stoklarda yok.Sanırım gelmeyecek o yüzden yurtdışından mı alsam diye düşündüm fakat amazondan almaya kalksam sanırım 375tl felan tutuyor amazondan normal şartlarda daha ucuz olması gerekmiyor muydu ?
  8. Oneomous

Rival 3 Mouse (Bütçe 300)

Viper mini almayı düşünüyordum fakat uzun süredir stoklarda yok dış ülkeden daha önce alışveriş yapmadığım için 1 tık çekiniyorum açıkcası viper gelmezse Rival 3 almayı düşünüyorum fakat 300tl bandında önerebileceğiniz mouse var mıdır ? Rival 300s serisi felan gördüm fakat sizce en iyisi...
  9. Oneomous

Asus TUF Gaming M5 RGB

https://www.itopya.com/asus-tuf-m5-optik-aura-sync-rgb-gaming-mouse/ Arkadaşlara mousem biraz bozuk mouse almayı düşünüyorum açıkcası acelem yok az çok çalışıyor ama para verdiğim zaman 300tlye kadar verebilirim ama verme taraftarı değilim 300tlik olarak steelseries rival 3 ve razer viper miniyi...
Top Bottom