Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Furrylevel Z1 yazılımı güvenilir midir ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Bir kaç aydır furrylevel z1 kullanıyorum. Kendi uygulaması olmadığı için , ayarları yapamıyorum. Whatsapp ya da discord'dan onlara yazarsam , mesaj olarak yazılım driver'ını atıyorlarmış fakat bana hiç güvenilir gelmedi. Merdiven altı işletme gibi iş...
  2. J

Yardım Furrylevel z1 takılma sorunu var yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler herkese. Furylevel Z1 aldım Trendyol'dan. Bir süredir kullanıyorum , valorant oynuyorum. Mouse'a alışamadım ve son zamanlarda takılma sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? İlk defa kablosuz mouse kullanıyorum ve driver'ını yüklemedim. Ayarladan ötürü olabilir...
  3. J

Yardım 1500 TL MOUSE ÖNERİR MİSİNİZ ?

Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Mouse tutuş şeklim palm ve finger grip arası bir şey ve daha önce bu tarz mouse kullanmadım. Büyük mouselar kullanıyordum. Valo/Cs2/pubg/rainbow six seige gibi rekabetçi oyunlarda en iyi performansı verecek dongle ile çalışan ve şarjı uzun gidecek...
  4. J

Oyuncu mouse önerir misiniz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Şu an'a kadar kullandığım mouse'u internetten buldum. Zamanında 70 liraya mı 140 liraya mı ne almıştım sanırım. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-kinamax-kx-gm101-rgb-isikli-8d-gaming-usb-kablolu-fiyati,1078686094.html Rekabetçi oyunlar oynuyorum...
Geri