Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Vxe MAD R vs Rampage Zenith Pro

Bana vxe mad r daha iyi gibi geldi fakat hafif olması için bataryasından ve kalınlığından kısılmış. Yani 36 gr bir yere düşse çatlama kırılma olur diye korkuyor insan. Hangisini alırdınız siz olsanız?
  2. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Zenith Pro 4k beyaz stoğa tahmini ne zaman girer?

Merhaba 2 gün içerisinde alıcaktım fakat her yerde stokları tükenmiş durumda. Ne zaman stoğu yenilenir tahminen? yenilenir mi?
  3. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Zenith pro fiyatının en iyisi mi?

Furylevel z1 alacaktım fakat almışken kaliteli bir şey almak istediğim için zenith proya yöneldim. Sizin önerileriniz nelerdir?
  4. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Temudan alınan Ajazz Aj 159 Pro ve yaşadığım sorun acil yardım lazım.

Merhabalar mouse yaklaşık 5dakikada bir 5 10 saniyeliğine gidiyor ve kendiliğinden tekrar geliyor. Genellikle gidince dongle a takıp çıkarıyorum düzeliyor. Kuzenim 179 apex almıştı ondada vardı ilk gün sonra düzeldi kendi kendine. Ben nasıl düzeltirim ya da iade etmeli miyim?
  5. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Ajazz aj 159 pro mouse

Temu üzerinden vergilerle bu ürünü 1300 TL'ye aldım fakat sonra bugün ajazzbrand.com da indirim olduğunu ve bu mouse un kendi sitesinde 1200 TL'ye satıldığını gördüm. Şimdi ürün elime ulaşmadığı için iade edemiyorum ve ulaşırsa da param hemen yatmaz ürün karşıya gidince yatar sanırım,bu...
  6. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Klasse Pro Beyaz Mousepadi Nasıl Temizlerim

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldım mousepadi beyaz olduğu için çabuk kirlendi lekeler var üzerinde sabunlu suyla yıkarsam mousepad zarar görür mü baskısı gider mi nasıl temizlerim aydınlatırsanız sevinirim
  7. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Mouse öneri lazim...

Gaming olsun kablosuz olsun beyaz renk olsun ve 1200ü geçmesin. Attack Shark x3 dusundum ama ben suan trust gxt 940 kullaniyorum, ona gecmeye deger mi?(ajazz apex mouseyi kacirdim indirimdeyken alamadim)
Geri