Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Valorant Mouseumun Yan Tuşlarını Algılamıyor

Valorant mavi ekran sorunum vardı düzeldi yaklaşık 5 gün önce fln ve oyuna girip ayarlarımı yapmak istedim fakat hiç bir şekilde mousumun yan tuşlarını algılamıyor sebebi ne olabilir?Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  2. BarbaraPalvin

Yardım Corsair M55 RGB Pro Alınır Mı?

Hepsiburada da 200 TL'ye geliyor kampanyayla alayım mı?Nasıldır mouse?Alınır mı?Kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim Link: https://www.hepsiburada.com/corsair-m55-rgb-pro-oyuncu-mouse-ch-9308011-eu-pm-HB00000QF01V
  3. BarbaraPalvin

200 TL Mouse Önerisi

Normalde mediamarktan HP omen 600 alacaktım 188 TL'ye fakat ben atmye gidip PaParaya parayı yükleyene kadar stok bitmiş ve kartımda tam 200 TL para var ne alabilirim?
  4. BarbaraPalvin

Mousemu Nasıl Bozarım

30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı,sol tık bazen basmıyor ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha...
  5. BarbaraPalvin

200 TL Gaming Mouse Önerisi

Valorant,CS gibi oyunlar oynuyorum ve hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar mouse önerebilirsiniz
  6. BarbaraPalvin

Öneri En Fazla 150 TL Mouse Önerisi

Maksimum 150 TL'ye Valorant, CS:GO için mouse önerisi istiyorum (Marka fark etmez sorunu olmadığı sürece Gamepower,Rampage de önerebilirsiniz
  7. BarbaraPalvin

Öneri HP Omen 600 İçin Mousepad

HP Omen 600 siparişi verdim ve şimdi de mousepad siparişi vereceğim ve büyük olmasını istiyorum 90*40 falan boyutlarında (Mousetan sonra kartta 53 TL kaldı yani maks bütçem 53 TL) CS:GO,Valorant,LoL fln oynuyorum
  8. BarbaraPalvin

Öneri 250 TL Mouse Ve Mousepad Önerisi

Mouse ve mousepad farklı sitelerde olabilir.Mousepadin büyük olmasını istiyorum yani 90*40 falan boyutlarında.CS:GO,Valorant tarzı oyunlar oynuyorum
  9. BarbaraPalvin

Öneri 90*40 Mousepad Ve Mouse Önerisi

90*40 boyutlarında mousepad arıyorum çok para harcamak istemiyorum o yüzden 50-60 TL civarı olursa sevinirim Mouseda 200 TL civarı alacağım (CS:GO,Valorant tarzı oyunlar oynuyorum)
  10. BarbaraPalvin

200 TL'ye Mouse Önerisi

Oyun için mouse arıyorum maks 200 TL bütçem var ve mouse da sol tarafta tuşların olması lazım önerileriniz nelerdir
  11. BarbaraPalvin

100 TL'ye Mouse Önerisi

En fazla 100 TL'ye bir mouse almayı düşünüyorum sizce ne alayım
Top Bottom