Arama sonuçları: *

1. Muri

G300S Benzeri Wireless Mouse Tavsiyesi

yıllardır g300s kullanıcısı olarak elim artik g300se alisti.Wireless mouse istiyorum tavsiye bekliyorum.Fiyatta sınır yok fakat cok abarti olmazsa sevinirim.
  2. Muri

Hangi Wireless Mouseyi almalıyım?

Evet dostlar. Uzun süredir kullandıgım yaklaşık 4 yıldır falan :D kendime göre 3 tane mouse belirledim wireless olarak.Artık kablodan kurtulmak istiyorum 1-Corsair Katar Pro Wireless -üçü arasından istedigim mouse bu gerek 300s gibi küçük olması,fakat attıgım mouseler çoğu benzer uzunlukta...
  3. Muri

SteelSeries QCK edge yıkanır mı? nasıl yıkanır?

yıkanır mı? yıkanırsa nasıl yıkanır?
  4. Muri

SteelSeries QCK Tavsiye

dostlar mouse pad almaya karar verdim.100tlye de qck var 129a da, biri kenar dikişli diğeri değil.Alacagım boy m boy.Dikişli olması daha mı iyi olur gereksiz mi?
  5. Muri

Corsair Mouse Tavsiye

klavyemin corsair olmasından dolayı mouseyi de corsair alayım dedim.wireless hafif ve sarjı olabildigince uzun bir mouse bakıyorum.tavsiyeleriniz?
  6. Muri

Razer deathradder elite alınır mı?

Alınır mı arkadaşlar?elim g300s e uygun buna da uyar mı? Rival 600 de gözüme güzel gözüktü bilemedim. 500fiyat bandını geçmeden güzel tavsiyelerinizi beklerim.
  7. Muri

Razer Deathadder Elite alınır mı?

Selam dostlar bir mouse gerekiyor biraz araştırma yaptım bunu buldum birde rival 600falan ama eski mousem g300s elime oturuyor acaba razer de oturur mu? Mouse kalitesi çok hoşuma gitti tam bana göre gibi düşünüyorum.Maksimum bu fiyat aralığında mouse önerilerinizi de bekliyorum.Dedigim gibi 300s...
Top Bottom