Arama sonuçları: *

1. L

Klasse longteng vs Qck+ vs HyperX Mat

HyperX Haste 2 wireless siparişi verdim, yanında bir de mousepad almayı düşünüyorum. Klasse longteng huoyun 750tl, SteelSeries QcK 470tl, HyperX Pulsefire mat ise 600tl. Longteng alacaktım aslında ancak bir kaç kötü yorum gördüm ve kafam karıştı, yüzeyinin zımpara gibi pürüzlü olduğu ve çok...
  2. L

3500tl mouse & mousepad önerisi

Dostlar aklımda HyperX Haste 2 wireless, VGN R1 Pro ve Vgn dragonfly var. Mousepad olarakta SS Qck+ düşünüyorum. 2.5 senedir kablolu Haste kullanıyorum, shape olarak çok memnunum ve elime tam oturuyor. Farklı bir fareye geçince elime oturmaması, kalitesini beğenmemem gibi durumlar yaşamak...
  3. L

Mouse Bungee Gerekli Mi?

HyperX Pulsefire Haste kullanıyorum. Kablosu gerçekten çok iyi, çok hafif ancak hareket ettirince mouse pad'e sürtüp rahatsız ediyor. Steelseries Mouse Bungee almayı düşünüyorum. Kablosuz gibi bir deneyim yaratır mı? Bungee kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  4. L

Yardım Qck+ mouse pad sökük giderme

Kedim sağ olsun daha yeni aldığım SS QCK+ mouse pad'imde 3-5 tane ufak sökükler yaptı. Bu sökük ipleri eski haline getirmenin bir yolu var mıdır?
  5. L

Steelseries qck+ sert yıkama sonucu zarar gelir mi?

Steelseries qck+ large mousepadimi temizledim. Ilık suyla ve bulaşık deterjanı ile, lif yardımıyla biraz bastırarak yıkadım. Ancak yarım saattir balkonda duruyor ve ortasında hafif beyazlık olduğunu fark ettim. Daha önce var mıydı dikkat etmemiştim. İnternetten nasıl yıkanmalı diye baktığımda...
  6. L

Razer viper mini sürtünme sesi

Eski mouse'umda (gamepower ursa) böyle bir sorun olmuyordu, razer viper mini de mousepad'de mouseu döndürürken baya bir sürtünme sesi geliyor. Ses benim için sorun değil kulaklık takıyorum zaten ancak skatezleri eritmesinden korkuyorum. Skatezlere herhangi bir zarar verir mi sizce?
Geri