Arama sonuçları: *

1. E

MOUSEPAD Kıvrık geldi napabilrim

arkadaşlar selam düşündüğümn aksine mousepad düz bir kutu yerine sarılarak gönderilmiş kutusu öyle yani bukdr para verip düz bi kutuda alamamak saka gibi neyse bi tarafları kalkık oluyor ne yapabilirim ütü yapmak istemiyorum yanar falan diye...
  2. E

X-Raypad Origin Pro Cerberus Mousepad nasıldır

beyler fortnite cs2 falan oynuyorum aim odaklı yani nasıldır bu mousepad aldıktan sonra niye soruyorsam neyse nasıldır beyler bu mousepad parasını hakediyor mu sizce
  3. E

Wraith LitePad Stok yenilenmiş

arkadaşlar 10 numara fp mousepad ne zamandır bu fiyat bandında mousepad arayanlara öneremiyordum stok olmadığı için stoğu gelmiş 750 800tl civarında bütçesi olanlar alabilir swar indirim koduylada ufak bir indirim oluyoe swar50 conlife falan deneyin hangisinde daha cok oluyorsa artık...
  4. E

3500TL MousePad Önerisi

arkadaşlar selam 3 3.5 civarına max mousepad arıyorum önerilerinizi yazabilirsiniz aşağıda aklımda cosmic glasspad v2 vardı ama stok kalmamış şuanda ace storm düşünüyorum wraithden ama türk malı yani sanki fiyatının hakkını vermeyecekmiş sankibunu 300 liraya maalediyorlarmış da 2.1k'Ya bize...
  5. E

Speed MousePad Tavsiyeleri

arkadaşlar selam Speed MousePad arıyorum [H3 id='Wraith+Cosmic+Glass+V2+Mousepad']Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad[/H3] mi alsam yani bütçem 3k 4k olabilir belki ama gerekte var mı bilmiyorum ama uzun ömürlü uçmicak kaçmicak bir şey arıyorum skatezim wraith hoverpad v3 mouseum 40 42g civari...
  6. E

Yardım Yurt dışından sipariş ile ilgili soru

Merhaba arkadaşlar, https://scyrox.com/products/scyrox-8k-dongle?variant=41479226458174 bağlantısındaki Scyrox 8K Dongle'ı sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün fiyatı şu anda 17$. Ancak bazı konularda emin olamıyorum, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum: Bu ürün için kargo ücreti ne...
  7. E

Yardım Scyrox V6 Dongle Kaybettim yardım

Selam arkadaşlar, Yaklaşık 1 ay önce Scyrox V6 mouse almıştım fakat dongle’ını kaybettim. Aynısından tekrar almamak için Attack Shark R5 Ultra sipariş ettim. Scyrox.com’da dongle satılıyor ancak gümrük, vergi ve kargo ücretleri derken 1.000 - 1.500 hatta 2.000 TL civarına geliyor. Acaba...
  8. E

Yardım Yazın terletmeyecek ses kalitesi yüksek kulaklık

Yazın terletmeyecek ses kalitesi yüksek kulaklık var mı önerebileceğiniz arkadaşlar bütçem 4k₺ civarı 1745678383 kablosuz*
Geri