Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

90x50 veya 90x40 mousepad

Arkadaşlar 90x50 mousepad var mı? Yoksa bildiğiniz kaliteli 90x40 mousepad önerir misiniz?
  2. RevenKalr

Razer makro açılmıyor

Arkadaşlar razer uygulamasından makro yapıcam yapamıyorum. Önce mouse function dan denedim yapıyorum ama tıkladığımda hiç bir etki yok bir şey olmuyor etki etmiyor. sonra normal makro kısmından makro yapıp atadım yine bir etki yok atamamışım gibi normal mouse
  3. RevenKalr

deathadder v2 mini linki istiyorum

arkadaşlar yeni aldığım v2 mininin kutusu çince ve içinden gripler çıkmadığı için iade ediyorum. içinden griplerin çıktığı bilinen ve tr garantili olduğuna emin olduğunuz 250 tl yi geçmeyen bir link atar mısınız?
  4. RevenKalr

deathadder v2 mini grip çıkmadı?

n11 üzerinden deathadder v2 mini satın aldım bugün elime ulaştı fakat kutusunun içinden gripleri çıkmadı, kutuda çince yazılar yazıyor, farklı bir versiyon mu ben mi kazıklandım. Birde razer synapse ı kapatınca ışıklar deafult hale dönüyor onu nasıl düzelticem 1653315484 yok mu bilen
  5. RevenKalr

250 TL ye kadar mouse önerisi

Arkadaşlar tam 250 tl bütçe var normal de 200 dü fakat çıkabileceğim maks nokta 250 şu anlık. viper mini almayı düşünüyorum, daha iyi bir öneriniz var mıdır? genellikle valorant oynuyorum sensörü güzel olur ve çok da ağır olmaz ise sevinirim
  6. RevenKalr

300 Tl'e Wireless Mouse Var Mı?

300 TL bütçe ile bir arkadaşım klavye veya mouse almayı düşünüyor. Wireless mouse varsa 300- 350 civarına onu almak istiyor yoksa da bu fiyatlara mekanik klavye kalmış mıdır klavye alayım diyor. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz.
  7. RevenKalr

Pugio 2 kablosuzu çalışmıyor

Kuzenimin pugio 2 mouse u var. Bundan 1 gün önce wireless olarak çalışıyordu şimdi kablo ile şarj etti kabloyu çıkardı ne yaparsak yapalım kablosusz çalışmıyor. aklımıza gelebilecek çoğu şeyi denedik neden çalışmıyor olabilir kablosuz bir şekilde?
  8. RevenKalr

150 TL ye kadar mouse önerisi istiyorum

150 TL bütçem var. Valorant oynuyorum. İyi bir şey bulunabilir mi?
  9. RevenKalr

Katar pro wireless alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/corsair-katar-pro-wireless-ch-931c011-eu-optik-kablosuz-oyuncu-mouse-p-HBCV0000060N78?magaza=TuRuNCu%20Bilgisayar 150 tl ye geliyor galiba. alınır mı? oyunlardaki sensim yavaş çok hızlı dönüşlerde takılma yapar mı?
  10. RevenKalr

300 TL mouse önerisi

maksimum 300 tl bütçe de güzel bir mouse önerisi istiyorum. ve neden o mouse olduğunu yazabilirseniz güzel olur şimdiden teşekkürler
  11. RevenKalr

200 TL mouse önerisi istiyorum

200 TL bütçede rainbow six siege için mouse önerisi istiyorum bir arkadaşım alacak. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
  12. RevenKalr

Öneri KES ONU ile 70 krş a aldığım mouse

Evet arkadaşlar bugün Aliexpress KES ONU kampanyasından 70krş a aldığım mouse ı inceliyorum. KUTU Kutu Etrafında balonlu naylon ile geldi. Pek koruyamamış gibi duruyor kutuda baya hasar vardı . Neyseki mouse da bir şey yoktu. Mouse Mouse un tipi bu şekilde. Orta tekerleğinde renk değiştiren...
  13. RevenKalr

Mouse önerisi istiyoruö

Arkadaşlar rampage gentle mouse kullanıyordum. geçenlerde mouse birden bozuldu neden bilmiyorum. sizce aynısından bir daha alayımmı oyun oynuyorum . ya da 100-150 tl ye ne önerirsiniz. ben aynısından bir daha almayı düşündüm alışma süreci vs olmasın diye ama bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  14. RevenKalr

a101 e gelen mouse alınır mı?

Rampage gentle mouse a sahiptim bozuldu garantiye göndericem pek ümitli değilim. onun yüzünden mouse arıyorum a101 e 35 tl ye piranha gaming mouse geliyor oyun oynarken falan bi takılma yapar mı alınır mı?
  15. RevenKalr

Mouse m çalışmıyor ne yapabilirim?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Rampage Gentle mouse a sahibim. Dün valorant oynarken maç ta mouse ı döndürdükçe mouse çıkmaya başladı mouse çıkartma sesi geliyordu pc den. 1-2 sn sonra düzeliyordu sonra döndürünce tekrar gidiyor bidaha geliyordu. maç bittikten sonra mouse ı tak çıkar yaptım ondan...
  16. RevenKalr

Asus cerberus mouse alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-cerberus-cift-el-kullanimli-optik-oyuncu-mouse-p-BD804736?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-all-products&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAp4KCBhB6EiwAxRxbpIB-e3NBAxgv0x1NHnXRxPtRTJMi51FSYyupfvLIoBFqhQ-dhLLvjBoCjV4QAvD_BwE Bu mouse alınır mı ...
  17. RevenKalr

Linkteki mouse nasıldır?

https://www.banggood.com/BM600-2_4GHz-Wireless-Rechargeable-Mouse-1600DPI-Optical-Game-Mouse-for-Laptop-PC-Computer-p-1720086.html?ID=6287830&cur_warehouse=CN&rmmds=search&admitad_uid=cdec53a56cb9bcc279bd6792efd981a3&utm_content=1010595&tagtag_uid=cdec53a56cb9bcc279bd6792efd981a3 Bu mouse...
  18. RevenKalr

100 tl ye mouse

100 tl butcem var 1 tl bile aşamam hangi mouse i önerirsiniz? Rampage gentle mouse iyi mi??
  19. RevenKalr

100 TL ye mouse

100 tl ye delikli bir mouse vardı rampage nin galiba bilen varsa link atabilirmi.
Geri