Arama sonuçları: *

1. sveaz

attack shark x3 ptfe skatez bulamıyorum

herhangi alabileceğimiz bir yer varmıdır acaba internettten bulamadım da cam skatez ile kullanıyordum da çok aşındı istediğim gibi kaymıyor
  2. sveaz

delux m820dc tuşları çok sert basıyor

merhabalar arkadaşlar geçen gün amazondan delux m820dc model mouseyi aldım bu mousenin 2 tane kapağı var çıkartılabiliyor ama iki kapağı ile de denememe rağmen tuşları çok sert basıyor bir .çzümü varmı acaba iade mi edeyim? 1703927811 up up up
  3. sveaz

paw 3395 li her mousede hareket yumuşatma varmı?

arkadaşlar yeni mouse arayışına girdim de benim istediğim bir özellik var mousedeki sert hareketleri 3395 teki bir özellik ile daha smooth hale getiriyordu o her 3395te varmı yoksa daha üst düzey mouselerde mi var?
  4. sveaz

Çözüldü✓ delux paw 3335 li bu mouse alınır mı?

delux markasını amazonda geçiyordum bu fareyi gördüm 500tl ye denk geliyor nays ile 450 alınır mı sizce bana fiyatı baya ucuz geldi daha önce kullanan varmı...
  5. sveaz

1k mouse önerisi lütfen

arkadaşlar hazır altın artmışken altınımı bozup mouse almak istiyorum 1k civarında bi mouse önerir misiniz? ajazz 190 var aklımda ama bilemedim
  6. sveaz

1000tl ye kadar kablosuz hafif mouse önerisi

razer basikiks x hyperspeed vardı fakat aşırı ağır olduğundan alışamadım şöyle 60gr olan ve kablosuz olan bi mouse yokmu ya?
  7. sveaz

faremi ne kadara satabilirim?

arkadaşlar merhabalar elimde 1 yıllık razer viper mini mouse var hiçbir sıkıntısı yok zamanında kailh red encoder upgrade yapmıştım mouseye bu mouseyi kaça satabilirim?
  8. sveaz

garanti geçerli olur mu?

arkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?
  9. sveaz

200 tl ye mouse önerisi

200 tl bütçem var sensörü güzel bir fare önerir misiniz??
Top Bottom