Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Ajazz aj159 apex yerine mouse önerisi

Genel olarak hikayeli oyunlar ya da ara sıra lol oynuyorum özellikleri benim için çok mühim değil. 159 apex kullanıyordum bozuldu ama şarj istasyonu duruyor, ona benzer hafif kablosus mouse varsa max 1500-2000 bütçeye (daha düşüğe benzer şeyleri de almaya ok im) alabilmek isterim
  2. kelomerosan

Maksimum 1000 tl ye mouse

Abime bir mouse alacağım ama bu bütçede ne alınır bilmiyorum, eskiden rampage r44'üm vardı belki o olabilir diye düşündüm ama sizin de önerilerinizi merak ediyorum. Maksimum 1000 dedim ama altında kalmak isterim her türlü
  3. kelomerosan

Ajazz Aj159 Apex'i bağlayamadım

Şarj istasyonunu bilgisayara bağladım, apex i şarj ettim ama 2.4 ghz eşleme moduna alınca(sağ, orta, sol click) hiçbir şey olmuyor ve bağlanmıyor. Sorunu çözemedim ve manuelde bunun hakkında bir şey görmedim
  4. kelomerosan

2000 liraya mouse önerisi

Arkadaşım için bakıyorum, hiç rekabetçi oyun oynamıyor sadece ara sıra hikayeli oyunlar oynuyor. Mümkün olduğunca sağlam olsun istiyor sadece, g305 nasıl?
  5. kelomerosan

2. el mouse alırken dikkat etmem gereken şeyler?

Arkadaşlar bir tık ucuz o yüzden şüpheci yaklaşıyorum denemeden almayacağım zaten ama ekstradan dikkat etmem gereken bir şey var mı?
  6. kelomerosan

Maksimum 250tl kablosuz mouse

Arkadaşlar, bir arkadaşım kablosuz fare bakıyordu ve maksimum 250tl bütçesi var. Oyun oynamıyor çok fazla dolaysıyla önemli olan uzun ömürlü olması, ayrıca elleri küçük dolaysıyla mouse küçük olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)
  7. kelomerosan

G502 Hero farem bozuldu tamir edebilir miyim?

Arkadaşlar dün G502 Hero faremi düşürdüm ve MB3 e basamıyorum artık, sol tıklarken sıklıkla sayfayı oynatma işareti çıkıyor, çift tıklıyor ara sıra, bir sayfaya tıklarsam bazen o sayfayı siliyor bazen o sayfayı açıyor. Yanlış düşünmüyorsam sola tıkladığım zaman tekerle yapabilmem gereken...
  8. kelomerosan

50 tl ye mousepad önerebilir misiniz?

Arkadaşlar hani şu 30 tl lik deskpadleri almayı düşünmüyorum çünkü şahsen güvenmöiyorum. Onun yerine 50 küsür tl ye ucuz ama en azından 1-2 sene beni idare edicek bir şey istiyorum. Önemli mi bilmiyorum ama mouse um G502
  9. kelomerosan

PC için 50-75tl Gamepad önerebilir misiniz?

Arkadaşlar gamepad için konu bulamadım o yüzden mouse a açtım. Mümkünse 50 tl civarı olsun ama 75 tl ye kadar çıkabilirim.
Geri