Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

1500 TL Mouse Önerisi

Fps oyunları oynayacağım genelde. Bilinen markalar olması tercihim. Çok daha iyi olduğunu düşündüğünüz mouselar varsa biraz daha bütçe arttırabilirim. Bir de yanına pahalı olmayan moısrpad önerirseniz güzel olur. Teşekkürler şimdidrn
  2. Efe Alper

130TL Trendyol'dan Mouse

Trendyol 25TL kupon var o yüzden trendyoldan. Elim 17cm çok hafif mouse olmasa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  3. Efe Alper

250TL' ye Kadar Mouse Önerisi

250TL'ye trendyol kuponu ile çıkacağım. Bu yüzden önereceğiniz mouselar lütfen trendyoldan olsun. Düşündüklerim arasında razer viper mini ve deathadder v2 mini . Ama 62 gram ağırlıkları var. Çok hafif gelceğini düşünüyorum. Çünkü şuan rampage centaur kullanıyorum. Biraz ağır bir mouse.
  4. Efe Alper

Razer Viper Mini 169TL Alınır Mı?

İtopyada 169TL. Neden bu kadar indirim yaptıklarını da çözmüş değilim internette 225 TL en ucuzu. Aklımda soru işareti var acaba sorunlu ürünler olabilir mi diye.
  5. Efe Alper

Maks 130 TL Mouse Önerisi

Normalde 120TL ancak 10tl hepsiburada parası ile 130TL. Hepsiburada dışında bütçe 120TL. Teşekkürler şimdiden Düşündüğüm mouse smx-r88
  6. Efe Alper

350TL Bütçe Mouse Önerisi

Hepsiburada üzerinden kupon ile alıcam. Wireless olursa daha iyi olur ama olmazsada çok sıkıntı değil. Elim biraz büyük ve claw çeklinde tutuyorum.
  7. Efe Alper

Öneri Fazla Ağır Olmayan Mouse Önerisi

Maksimum 250TL bütçem var. Şuanda Rampage centaur kullanıyorum ve ağır geliyor. Çok hafif olmayan ama ağırda olmayan bir mouse önerir misiniz?
  8. Efe Alper

Hp Omen 400 vs Omen 600

Aradaki 100TL lik fiyat farkına değer mi?
  9. Efe Alper

Maks 350 TL Mouse Önerisi

Başlıkta
  10. Efe Alper

Öneri Maksimum 60TL lik mouse önerisi

Başlıkta
  11. Efe Alper

Mousepad önerisi

bütçe maks 30 civarı masa boyu olursa iyi olur yani 90x40 gibi
Top Bottom