Arama sonuçları: *

1. Gagafa

Yardım Selam 2 k bütçem var hangisi almnam gerek kararsızım

Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra Atk a9 pro Atk a9 plus hangisi en iyisi bilgim yok şunu al bu en iyisi dediğiniz hangisi
  2. Gagafa

Yardım Hangi mouse almalıyım yardım gerekli

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var ve aklımda 4 mouse var aralarında en kalitelesi hem malzeme hem donanım olarak iyi bilmiyorum o yüzden yardım amaçlı bu forumu açtım Mouse hakkında iyi bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim tutuşum palm elim 17-18 cm wraith de iade sorunu var mı...
  3. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Srlam arkadaşlar 2 k bütçem var güzel sorunsuz bir mouse önerisi bekliyorum aklımda olanlar var sizin önerilerinizi bekliyorum Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra vxe r1 se Ajaj 159 pro Atk a9 pro Atk A9 plus
  4. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Selamlar 2 k bütçem var bu mouse tam f/p gibi geldi atk a9 plus hem sensör hem bataryası olsun çok iyi almalımıyım iyi değilse aklımda Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra vxe r1 se Ajaj 159 pro Atk a9 pro Felan var önerilerinize açığım önerileriniz nedir ellerim 17-18 cm gibi bir şey açıkcası rahat...
  5. Gagafa

Yardım Atk A9 plus iyi midir? almalımıyım

Selamlar 2 k bütçem var bu mouse tam f/p gibi geldi atk a9 plus hem sensör hem bataryası olsun çok iyi almalımıyım iyi değilse aklımda Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra vxe r1 se Ajaj 159 pro Atk a9 pro Felan var önerileriniz nedir bazılarında 8 k dongle yok ayrı almam gerek almam açıkcası...
Geri