Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Ajazz AJ099- Ajazz AJ159PRO Görsel Karşılaştırma!

Evet herkes pro ile apex modellerini karşılaştırıyor, bende ikinci elden alacak olan arkadaşlar için AJ099-AJ159 PRO Modellerinin fiziksel görüntülerini yüklemek istiyorum. İkinci elden alışveriş yapacak arkadaşlarımızın işine yarar umarım.
  2. enesskooc

Sizce hangi ajazz mouse?

Evet ajazz mouse alacağım yurt dışından docklu olması cezbetti özellikleri zaten en üst seviyede Türkiye de satılan en yakın mualin yârı fiyatında 🤣 görseli ekliyorum 8k dongle için 200 tl fazladan vermeye değer mi sizce.
  3. enesskooc

Bu Mousepad alınır mı??

https://ty.gl/07ba5s9us4 Mousepadime kola döküldü ve eski performansını veremeyeceğini düşündüğüm için buna karar verdim uzun zamandır takipteyim ilk defa bu paraya düştü sizce almalımıyım?
  4. enesskooc

Fare önerisi olan varmı?

Arkadaşlar razer deathedder v2 aldım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum sadece fps oyunu oynuyorum fareyle ve alışamıyorum sanki elimde 20 cm den büyük ama fareyi kontrol etmesi yönlendirmesi zor geliyor. önceki farem g102 idi. bunun yerine haste düşünüyorum önerisi olan varmı gene 1000 tl civarı...
  5. enesskooc

2500 TL Mouse önerisi olan?

Arkadaşlar fare dendiğinde cok bi bilgim yoktu o yüzden razer sevdiğim için ve en iyisi dendiği için deathedder v2 aldım ama bi türlü alışamıyorum fareyi claw kadar dik değil ama palm da değil o arada kullanıyorum ve palm tutmadığım için farenin ergo diyorlar sanırsam hiçbir işime yaramıyor...
  6. enesskooc

Bu mousepad nasıldır?

https://www.incehesap.com/glorious-elements-ice-glrglo-mp-elem-ice-gaming-mousepad-fiyati-57808/?ref=akakce&v=1.84.4 Modeli Bu incehesapta 290 TL Fiyatı uygun gibi geldi şuan 90x40 trendyo 50 liralık pad kullanıyorum fark yaratırmı farem iyi olmasına rağmen kaymıyor gibi hissediyorum.
  7. enesskooc

Mousepad fark eder mi??

Merhaba yakın zamanda g102 fareden razer deathadder v2 modeline geçtim elim baya büyük ama aim geriye gitti fareyle birlikte mousepad aldım:https://www.trendyol.com/game-x/xxl-90-40-cm-oyuncu-mousepad-siyah-p-141975733 ancak aim ciddi geriye gitti çözemiyorum fare bi kaymıyor gibi rahat değil...
  8. enesskooc

Razer Deathadder V2 Hakkında

Arkadaşlar fareyi dün aldım bir sorunum var. sol clicke sert bastırıcna haliyle oyun içinde bastırıyoruz sanki bi yere takılıyo gibi tepkime veriyor basmayı kesince, çok sert bastığımdam dolayımı sağ click de yok. Ama düne göre azaldı bu dediğim bakalım belki geçer. 2. olarak sol click le sağ...
  9. enesskooc

Hangi fareyi almalıyım.

Arkadaşlar elim büyük iki fare arasında kaldım. Razer deadhedder v2 Asus rog gladius 2 core G102 kullanıyordum tam ikinci yılında temassızlık yapmaya başladı kullanılıyor ama daha büyük fare arıyorum ne tercih etmeliyim veya öneriniz nedir? Kablolu olması daha iyi 700 TL ye kadar.
  10. enesskooc

Fare önerisi olan varmı?

G102 Farem tam garantisi bitmişken temassızlık yapmaya başladı aşırı değil ama fps oyunlarında git gel yaşıyo. Yenisini almak şart oldu yoksa sinirden öbür eşyalarıma da zarar verebilirim. Kafamda Razer Deathadder V2 Model fare var nasıldır kapalı kutu 350 tl ye bulabiliyorum almalımıyım elim...
  11. enesskooc

G102 Yerine güzel bir mouse önerisi.

Merhaba uzun süredir g102 kullanıyorum ama son zamanlarda saçma sapan bir anda yukarı veya sağa sola flick atma durumları oldu, operatör kullanırken örneğin hızlı bir haraket yaptığımda sapıtmaya başladı yeni bir mouse ihtiyacı doğdu gibi hissediyorum. Bütçem 300 TL Kadar var duruma göre...
  12. enesskooc

G102 den rival 3'e geçmek mantıklımı?

Merhaba mouse değişikliği yapmak istiyorum şu sıralar spor yaptığım için kilo aldım, zaten ufak geliyordu elime fare şuan daha da ufak gelmeye başladı elim mousepad'e sürtüyor. Bütçem 500 TL Kadar var ama ben öyle yok tn panel zowie monitör alayım yok 1000 liralık fare alayım daha iyi olur...
  13. enesskooc

Rival 3 VS Viper Mini

Merhaba g102 model faremi değiştirme kararı aldım çok yassı ve konforlu değil tabi benim elime göre sizce yazdığım farelerden hangisini tercih etmeliyim elim büyük sayılır
Geri