Arama sonuçları: *

1. M

mouse hz sıkıntısı

g102 mouse aldım daha yeni oyunlarda sensivty farkı oldu baya kendıme gore ayarlayamadım eskısı gibi sonra hz ayarına baktım 1000hz de kullanılıyor bunu 500 hz cekınce eskı ayarımın aynısı oluyo ama 500hz cekmek mouse tepkıme suresını dusuruyor sanırım sızce performans fakrı cok olurmu yoksa...
  2. M

g102 driver sıkıntısı

g102 mouse aldım ama yazılımını kurdum ınternetten baktıgım yazılımdan kuramadım g hub dıye bısey kurdum eskı surum sanırım rgb ayarı felan yapamıyorum 1 tane kutudan cıkan lınkten denedım ındırmeyı ondada bu yazılım ısletım sıstemınızle uyumlu degıl dıyor anlamadım pc de yenı neden boyle bır...
  3. M

Mouse pad onerisi lazim

Selamlar maks 40 tl ye kadar 40x30 civari mouse pad lazım alti kaymayacak duzgun birsey lazim olursa speed onerisi tercihim ama control de olur cok fark etmez
  4. M

mouse hz farkı cok performans etkılermı

mouse olarak g102 ve ursa arasında kaldım g102 1000hz ursa 500 hz cok performans farkı olurmu ben kullandım ve gorunus ıcın ursayı uygun goruyorum kendıme ama g102 performans olarak cok farkı olurmu arasında
  5. M

gamepower ursa ve logitech g102 arasında cok buyuk bır fark varmı

bu 2 mouse arasında kaldım bırısını alıcam ama kac gudnur bakıyorum kararsız kaldım benım ıstedıgım ursa modelı o daha cok hosuam gıttı ama sanırım hz farkı var ama emın olamadım sızce cok buyuk bır fark varmı aralarında bırısı 500 dıgerı 1000hz denıyor ama baktım bulamadım emın olamadım ben...
  6. M

gamepower ursa mı logitech g102 hangisi

bu mouslerden bırını almayı dusunuyorum fps oyunları oynuyorum cs go pubg vb sizce hangısını almalıyım birde mouse pad alıcam biraz buuk olması lazım speed mouse pad lazım fikirleriniz nelerdir
  7. M

Mouse ve mouse pad öneri yardım

Selamlar ben 100-150 tl arası mouse ve mouse pad arıyorum mouse pad biraz büyük olması gerekiyor hangileri iyi cok anlamadıgım icin soruyorum sizce ne almalıyım simiden yardımlarınız icin tesekkur ederım.
Top Bottom