Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse Alınır mı?

Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse İncehesapta indirime girmiş. Dün akşam konu açmıştım itopyadaki mouse için onu aldım bunu da almayı planlıyorum güzel midir? Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com
  2. Serhat ''FurBauZz''

ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse Alnır mı?

ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse bu mouse indirime girmiş itopya da alınır mı ? ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
  3. Serhat ''FurBauZz''

Tigoes GM66 Gibi Benzer Mouse Önerisi

Tigoes GM66 mouse gibi tipi olan aynı şekle benzeyen mouse önerir misiniz? Eski mouseum buydu ve elime güzel oturuyor bunu gibi olan türde mouse önerir misiniz?.
  4. Serhat ''FurBauZz''

Palm Grip Tutuş Şekli İçin Mouse Önerisi

Forumdaki arkadaşlara da danışarak G102 Lightsync aldım ancak tutuş şeklime asla oturmadı. Beni çok rahatsız etti. Palm Grip tutuş şekli için bir mouse önerisi istiyorum.
  5. Serhat ''FurBauZz''

Siyah 70x30 MousePad Önerisi

Siyah 70x30 MousePad önerebilir misiniz? kaliteli olsun. Bütçem hakkında benimde bir fikrim yok üstünde şekiller şukullar olmasın sade olsun. 60-80 TL arası düşünüyorum en fazla bütçe olarak
  6. Serhat ''FurBauZz''

250 ₺ mouse önerisi

Önerebileceğiniz sade bir tasarımı olan, ışığı vs. olmasına gerek yok. Oyun oynarken rahat olması çok önemli.
  7. Serhat ''FurBauZz''

Monster Pusat V9 Wireless Mouse'u Alıyorum.

Monster Pusat V9 Wireless Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) Bu mouse'u alıyorum G102'nin tıklama sorunu var bunun hiçbir sorunla karşılaşan insanı görmedim. G.O-H.O @zbabomen
  8. Serhat ''FurBauZz''

250 TL Wireless Mouse Önerisi

250 TL'yi geçmemeyi düşünüyorum.Wireless olmasına önem gösteriyorum benim için daha pratik oluyor.Bütçe 250 TL diye kötü bir mouse'u eklemezseniz sevinirim.
Top Bottom