Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

rival 3 wireless dan aerox 3 wireless a geçmek mantıklı mı?

rival 3 wireless kullanıyorum mousescrollum bozuldu oyunlarda sorun yaşıyorum aerox 3 wireless ghost edition a geçmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu veya 3000tl bandında önerebileceğiniz mouse var mı?
  2. Yiğit Beren

rival 3 wireless vs ROG Gladius II

Hangisi daha iyi şu an Rival 3 wireless kullanıyorum ama alacağım monitörün yanında hediye gelecek o yüzden hangisi diye soruyorum pek bilgim yok.
  3. Yiğit Beren

1700TL Klavye,Kulaklık,Mouse önerisi

Kuzenimin lgs si yaklaştı şimdiden bir set dizmek istiyor kendi parasıyla ekipman alıcak Klavye red veya brown switch olursa güzel olur
  4. Yiğit Beren

Rival 3 wireless içinden gelen oem pil şarj ediliyor mu ?

@zbabomen denedin mi hiç ab yaklaşık 380 saat kullandım 1 tık gösteriyor piller şarj ediyor mu yoksa farklı şarj edilebilir pil mi almam lazım
  5. Yiğit Beren

Rival 3 wireless mouse u hareket ettirirken ışığı sönüyor

@zbabomen zbab ab bunu kapatabiliyor muyuz yoksa kalsın mı galiba pil ömrünü uzatmak için ama biraz tilt etti beni 1615053419 buldum buldum ayarladım şimdi
  6. Yiğit Beren

Bütçeme uygun wireless mouse önerisi

rival 3 wireless düşünüyorum başka önerebileceiniz mouse var mı ?
  7. Yiğit Beren

ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz almalı mıyım ?

https://www.itopya.com/asus-rog-gladius-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ dün bir konu daha açmıştım fiyatına değer mi diye ama son olarak sormak istediğim sorular var kablosuz mouse çok sorun çıkarır mı ? mouse un sensörü iyi mi ? fps oyunları oynuyorum çoğunlukla palm grip için...
  8. Yiğit Beren

ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz Gaming Mouse fiyatına değer mi ?

https://www.itopya.com/asus-rog-gladius-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ Fiyatına değer mi tipi falan çok hoşuma gitti
  9. Yiğit Beren

palm grip için mouse önerisi

rival 3 düşünüyodum ama palm grip için pek uygun değilmiş önerebileceğiniz mouse varmı acaba ?
  10. Yiğit Beren

Zowie FK2 vs SteelSeries SenseiTen

sizce hangisi
  11. Yiğit Beren

Zowie fk2 alınır mı veya başka önerebileceğiniz mouselar

zowie sizce alınır mı? veya başka önerebileceğiniz mouse varmı
Geri