Arama sonuçları: *

1. G

Öneri 300₺ Bütçe İle Mouse Önerisi (Açıklamaya bakarsanız sevinirim)

Şu an dandiklerin şehinşahı feriştahı adıyla bilinen Rush RM84 adlı bir cisme sahibim. Aslında bugüne kadar sıkıntıları tolere edebliyordum. Ama şimdilerde SCROLL tamamen kafayı yedi, Fortnite'da fighttayken adama pompalıyı sıktıktan sonra SMG'ye geçmek için scrollü kaydırmama rağmen kendimi bir...
  2. G

Öneri 250-300tl Mouse önerisi

Bu bütçe bandında mouse önerileriniz nelerdir? İncehesap Gaming Gecelerine gelem bi ROG Mouse vardı o fiyatlara onun da ismini bile ayrıca yazabilir mi lütfen?
  3. G

Öneri Fazla makro tuşu olan mouse önerisi

g502 hero gibi sağında solunda çok fazla tuş olan mouse en ucuz nedir (dandik olmayan) teşekkürler şimdiden. @zbabomen @Furkan Aslan yine yardımınıza muhtacım agalar, mışığı için aldığım mouse un mışıkları bozuldu :/
  4. G

Rush Topaz Nasıldır

Hocam 10.000 dpi bir mouse ben sevdim ama mouse teknik özelliklerinş pek bilmem nası iyi mi
  5. G

SteelSeries Bu Mouse İle Gampower Saber RGB Nasıl Olur

Arkadaşlar SteelSeries Rival 600 ve Gamepower Saber RGB çevre birimi nasıl olur sizce Veya o fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir mouse var mı Teşekkür ederim
  6. G

Bol RGB'li F/P Mouse Önerebilir Misiniz

Gamepower Saber RGB klayvyenin yanına onun kadar olmaz tabi de şöyle bol boll RGB'li DPI değeri de yeterli fiyat performans bir mouse önerebilir misiniz Şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom