Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Telefona Nasıl Kablolu Mouse Bağlanır

Merhaba herkese geçenlerde telefonumun dokunmadığı bozuldu ve telefon değiştirmek zorunda kaldım. İçindeki bilgileri diğer telefona atmak istiyorum fakat dokunmatik çalışmadığı için yapamıyorum. Dokunmatiği bozulan telefon huawei mate 10 lite micro usb girişi var. Dönüştürücü aldım ama çalışmadı...
  2. DeadPix

Yardım Ajazz AJ 159 Pro hz sorunu

Merhaba temudan ajazz aj159 pro aldım fakat hz değerlerini değiştirdiğim zaman sensivitiy azalıyor gibi geliyor nedeni nedir bilen var mı acaba? 240hz monitörüm var r5 2600 ve 1060 6gb ekran kartım var mouseyi hangi hz değerinde kullanmalıyım. Ve son olarak bir adet mouse daha denemiştim...
  3. DeadPix

Ajazz AJ159 pro alınır mı?

Temu dan inidirm kuponuyla birlikte ürünün fiyatı vergisiz 90tlye düşüyor. Vergili fiyatı indirimsiz fiyattan olduğu için 630 tl oluyor. Elimde şuan corsair katar pro xt var. Sizce bu kuponu değerlendirmeli miyim yoksa elimdeki mousedan devam mı etmeliyim? Bir de ağırlık konusu varmış sanırım...
  4. DeadPix

Mouse ve Kulaklık Önerisi Wireless

Merhaba herkese kulaklık ve mouse önerisi istiyorum ikisi de wireless olacak. Kulaklık için cloud 3 wireless düşünüyorum. Mouseyi palm grip tutuyorum razer basiliks v3 düşündüm ama pilli olduğu için pek ısınamadım açıkçası. Siz ne önerirsiniz bütçe 5000-7000 arası
  5. DeadPix

Öneri 300TL mousepad önerisi

Merhaba herkese, mouse'm corsair katar pro xt genelde fps oyunları oynuyorum 800dpi 1sens olarak oynuyorum hızlı ses kullanıyorum yani. Eski mousepadim 90x40 baskılı klasik mousepadlerdendi bütçem 300tl ya kaliteli 40x40 alırım yada 90x40 istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  6. DeadPix

700TL ye kadar mouse önerisi

Merhaba herkese, güncel olarak katar pro xt kullanıyorum 4. yılını doldurdu ve artık kullanılamaz halde. Sizden isteğim katar pro xt gibi sensörü güçlü hafif ve tasarımı benzeyen mouse önerisi varsa süper olur.
  7. DeadPix

Öneri 1000-1500 TL Arası çevre birimi seti önerileri

Merhaba bütçem toplam 1000-1500 TL arası içinde; Kulaklık Mouse Klavye önerilerinizi bekliyorum.
  8. DeadPix

Mouse sürekli pc den çıkıyor!!

Merhaba herkese şu son 2 aydır mousem pcden çıkıyor ve hemen geri geliyor. Başka bilgisayarlarda deniyorum düzgün bi şekilde çalışıyor. Oyun oynarken çıkıp giriyor sonra takılıyor. Donanımsal bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, yazılımsal olduğunu düşünüp format attım bilgisayara ama yine aynı...
  9. DeadPix

Katar Pro XT alınır mı?

Merhaba herkese şuan kullandığım mouse g102 klasik çift tıklama sorunu 3 aydır var nerdeyse. G102 ye inanılmaz alıştım onun tipinde mouse olarak nerdeyse bire bir KATAR PRO XT yi buldum. Sizce 250 TL ye alınır mı genelde FPS oyunları ve Rocket League oynuyorum. Dediğim gibi G102 ye baya alıştım...
  10. DeadPix

Öneri Fingertip Kullanıcı için 250 TL Civarlarında Mouse Önerisi

Merhaba herkese öncelikle uzun zamandır g102 kullanıyorum klasik çift tık sorunu oluştu. Mouseyi Fingertip olarak kullanıyorum önerilerinize açığım. Yazılımı kesinlikle olmalı. Çoğu zaman FPS oyunları oynuyorum
  11. DeadPix

Hp Omen 600 mü--G MX518 mi?

Merhaba herkese 2 yıldır tasarımını beğendiğim için g102 kullanıyorum ama son 1-2 aydır çift tıklama sorunu ile karşılaştım (çift tık sorununu foruma geldiğimde öğrendim). Bende yeni mouse arayışına girdim şuanlık bulduğum mouseler HP OMEN 600 ---------- LOGITECH G MX 518 Bu 2 mouse arasında...
  12. DeadPix

350 TL Civarında Mouse Önerisi

Merhabalar herkese uzun zaman boyunca g102 kullandım ama şu 1-2 aydır double click sorunu bende de oluştu :(. Genelde fps oyunları ve özellikle Rocket League oynuyorum. Tasarımı g102 ye benzerse ve hafif bi mouse olursa tadından yenmez önerilerinize açığım.(delikli mouseleri sevmiyorum)
  13. DeadPix

Öneri Yüksek dpi için kaliteli mousepad

Merhaba düzgün kaliteli mousepad arıyorum. Şuan kullandığım 90x40 normal heryerde gördüğünüz baskılı mousepadlerden. Steelseries Logitech gibi mousepad alsam mouse yi kaydırdığım zaman fark görürmüyüm?
Geri