Arama sonuçları: *

1. Mr.Efe

Inca Ophıra IMG 327 İNCELEME

Selamlar arkadaşlar yeni aldığım mouse elime ulaştı. İncelemesini yapacağım. Umarım faydası olur :D İlk olarak mouse 100 TL. (Teknosa) İki el kullanımına da uygun. Ledler kaliteli ve parlak. 4800 DPI kadar çıkabiliyor. 2 adet makro tuşu var. Yazılımı mevcut. 4 farklı renk modu var. 1)...
  2. Mr.Efe

İnca ophira mouse RGB uygulamasi

inca ophira img-327 rgb uygulamasını bulamadım var mıdır
  3. Mr.Efe

200 tl klavye 4 lü set önerisi (trendyol vb. internet hariç teknosa filan)

Arkadaşlar yine ben, eksik ürünü iade ettik :D 200 tl falan bir set lazım zorlasam 220 210 ama internetten değilde vatan gibi yerlerden alacağız tek bir set zorunlu değil farklı markalarda olabilir teşekkürler
  4. Mr.Efe

Aldığım 4'lü setten sadece klavye ve pad geldi

Ne yapmam gerekiyor iletişime geçmeye çalıştık açamdlar mail atacağız
  5. Mr.Efe

A4 Tech mouse nasıl alınır mı??

Mouse hoşuma gitti indirimde alınır mı?
  6. Mr.Efe

Aldığım 4 lü set iş görür mü?

Aldığım set bu arkadaşlar Pro Gaming Klavye Mouse Mikrofonlu Kulaklık Mousepad Oyuncu Seti
  7. Mr.Efe

3 lü set önerisi (klavye kulaklık mouse + pad)

Arkadaşlar saatlerdir bakıyorum bir sürü buldum sizin önerileriniz nedir? Benimkiler altta 1.set Preo My Game Mg08 Kablolu Gaming Mouse + Mouse Pad Mavi 50 tl VERSATiLE GMKB60 IŞIKLI OYUNCU Q-KLAVYE GAMiNG OYUNCU KLAVYESİ 70 tl Havana Rampage Oyuncu kulaklık 50 tl 2.set Havana...
  8. Mr.Efe

250 Tl mouse önerisi

Arkadaşlar elimde 60 tl var 12 haziran doğum günüm babamdan ya hediye klavye yada 150 tl falan para istiyeceğim mouse önerisi alabilirmiyim 250 TL
  9. Mr.Efe

Öneri 200 250 TL bütçe ile hangi mouse alabilirim ?

2 3 ay para biriktirip en fazla 250 300 tl mouse almak istiyorum tavsiye alabilirmiyim?
Top Bottom