Arama sonuçları: *

1. C

Mouselar ve Ips değeri hakkında

Merhaba, günümüzde orta-üst segment mouselarda IPS denen değer uçmuş durumda. Benim sorum şu; 250ıps ile 450ıps arasındaki farkı anlamak mümkün mü? 450ıps dediğim mouse basilisk x hyperspeed ve 2.4ghz ile bağlanıyor. 250ıps dediğim mouse rival 600 ve kablolu olarak bağlanıyor. Arada benim...
  2. C

Razer Synapse tuş atama çalışmıyor

razer basilisk x mouse var elimde. Mouse çalışıyor bir sorunu yok ama uygulama üzerinden tuş ataması yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
  3. C

Mouse skatez onarımı

Merhaba elimde yedek skatezi satılmayan bir mouse var ve skatezleri aşırı derecede aşınmış durumda. Bu skatezleri onarmanın bir yolu var mı?
  4. C

200 TL 2.el razer basilisk x alınır mı?

18 ay garantili temiz. Sizce alınır mı?
  5. C

Razer deathadder v2 mini alınır mı?

Elimin uzunluğu 16cm genelde palm grip tipi tutuyorum. Sizce alınır mı? Focus+ sensor olduğu söyleniyor doğru mu?
  6. C

Redragon m801 mammoth İyi mi?

Mouse elimde sensörü hakkında bir bilgi yok sadece "Avago" marka olduğu yazıyor. 30G acceleration değeri olduğu yazıyor. Bu mouse fps oyunları için iyi midir? Mousenin internet sitesi: https://www.redragonzone.com/products/redragon-m801-mammoth-16400-dpi-programmable-laser-gaming-mouse
  7. C

Yardım Rampage shine mouse takılma sorunu

Rampage shine mouse kullanıyorum ve çok fazla takılıyor. usb yeri değiştirdim, sensörü bir bezle sildim fakat işe yaramadı. Düzelmesi için ne yapabilirim? NOT: Garantisi bitti.
  8. C

Redragon M801 vs Rampage smx r-15

Bu iki moustan hangisi daya iyidir? Genellikle fps tarzı oyun oynuyorum. NOT: Lütfen bütçeyi sormayın 2'sinden birini kullanabilirim.
  9. C

Yardım Fare hızı birden yavaşladı.

Normal Windows 'ta dolaşırken fare hızı aşırı yavaş uygulamadan dpi 10000 yaptık fakat nafile fare nerdeyse dönmüyor. Fare : Rampage smx r15 shine
Top Bottom