Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

F/P Şarj edilebilir wireless mouse önerebilir misiniz?

Bütçe yaklaşık olarak 2.5K civarlarında. Şarj edilebilir, ergonomik bir wireless mouse arıyorum. Şu an aktif olarak Rival 3 Wireless kullanıyorum ve ergonomisini gayet beğeniyorum.
  2. Bukr3j

Rival 3 Wireless için F/P pil önerebilir misiniz?

Varta markasını 60'lı "Superlife Çinko" pilini buldum 142TL ye ama Duracell daha iyi diyorlar, sizin önerileriniz nedir?
  3. Bukr3j

Wireless, kablo ile kullanılabilen F/P oyuncu mousesi önerebilir misiniz?

Bütçem yaklaşık olarak 1000TL, şarjlı ve kablo ile kullanılabilen mouseler önerebilir misiniz?
  4. Bukr3j

~300TL F/P oyuncu mouse önerebilir misiniz?

Bütçem yaklaşık 300TL...
  5. Bukr3j

Rival 3 Wireless için hangi pil daha iyi?

50TL ye 60'lı Maxima pil mi yoksa 105TL ye 20'li duracell pil mi?
  6. Bukr3j

Rival 3 Wireless için AAA ince kalem pile önerir misiniz?

Yanlışlıkla 20' li AA Kalem pil aldım, bunu iade edip AAA ince kalem pil alacağım. Önerdiğiniz bir marka vs. var mı? 1662130172 Şu an aklımda olan https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089R22Q5Z/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 iki tane bundan almak
  7. Bukr3j

Rival 3 Wireless Duracell OEM piller şarj edilebilir mi?

Pillerimin şarjı bitti, tekrar tekrar pil almaktansa bir tane pil şarj cihazı almayı düşünüyorum Duracell OEM pillerin şarj edilip edilemeyeceğini bilmiyorum.
  8. Bukr3j

Rival 3 Wireless için F/P pil önerisi

Mouse şarjı bitiyor, pil almam gerek.
  9. Bukr3j

Yardım Rival 3 Wireless bozuk geldi değişim kabul edilmiyor ne yapmam lazım?

Amazon.com.tr üzerinden JetKlik satıcısından aldım ve Amazon kendi satmadığı ürünle için değişim yapamadığından iade edebiliyorum sadece. Ürün daha bu gün alındı ve 360TL gibi çok uygun bir fiyata alabildim. Steelseries' i arayıp ulaşsam garantide sorunu çözerler mi? Mousedeki sorun ise sürekli...
  10. Bukr3j

Yardım Steelseris Rival 3 Wireless takılıyor!

Bir kaç videoya baktım çözüm bulamadım. Çözümünü bilen var mı?
  11. Bukr3j

F/P Wireless oyuncu mouse önerisi

Eve kedi aldım, 5 aylık oldu, mouse' nin kablosuna saldırıyor. Kabloyu yırtacakdiye korkuyorum bu yüzden de wireless mouse arıyorum.
  12. Bukr3j

Hangi mouse F/P olarak daha iyi?

https://www.n11.com/urun/cougar-minos-xt-cgr-minos-oyuncu-mouse-1579470?magaza=rsa-teknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  13. Bukr3j

GamePower Kyojin ne kadar iyi?

Son zamanlarda sensörü vs iyi olan bir mouseleri araştırıyorum ve soruşturuyorum. Soruşturmalarım sonucunda GamePower Kyojin mousesinin "iyi oludğunu" öğrendim. Bende merak ettim sensörüne vs nakayım dedim ve sensörünü hiç duymadığım SUNPLUS199 diye bir şey olduğunu öğrendim. Ben tryhard oyun...
  14. Bukr3j

Hangi mouse F/P konusunda daha iyi?

https://www.trendyol.com/razer/deathadder-essential-6400dpi-optik-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-siyah-p-58656534?boutiqueId=559109&merchantId=210620&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.97...
  15. Bukr3j

Oyuncu mouse önerisi

Bütçem 350TL ben daha çok wireless tercih ediyorum kullanım koşulları açısından. Kablolu + wireless bir arada olsada olur. Sadece kabloluda sıkıntı olmaz. Siz önerin ben kendi kafamda tartayım alayım. :)
  16. Bukr3j

Optik sensör mü Lazer sensör mü?

Kağıt üzerinde felan hangisi daha iyi?
  17. Bukr3j

Gamepower Bane mousem bozuldu ve teknik servis nerede bilmiyorum.

Mousem sebepsiz bir yere tıklamamaya ve scroll tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunun çözümünü bilen biri nasıl düzeltebileceğimi yazabilir mi? Eğer bu mouseyi kendim düzeltme imkanım yoksa Gamepower markasını teknik servisi nerede bile biri var mı?
  18. Bukr3j

Hangi sensör daha iyi?

CoolerMaster CM110 RGB oyuncu mousesinde Pixart PMW 3050 sensör GamePower Bane de ise Avago 5050 sensör var. Hangi sensör daha iyi ve neye göre daha iyi.
  19. Bukr3j

Scroll tuşumdan ses çıkıyor

Kullandığım mouse Game Power Bane ve yaklaşık 29 şubatdan beri kullanıyorum. Ama şu zamanlarda sroll tuşumdan gıcırdama sesi çıkmaya başladı. Bu sorunun elle düzeltebilir miyim? Ve ya servise mi göndereyim?
  20. Bukr3j

Fareye mousepad seçimi için yardım

Merhaba dostlar, Ben pandemiden bir 3 4 ay kadar önce bir mouse aldım (Gamepower Bane) ve eski mousepad + mouse setimden çıkan mousepad' in yüzeyinde -fare imleci- takılıyor. Bende mousemi kullanabilmek için bir mousepad arayışına girdim ama pek fazla uygun fiyatlı büyük mousepad bulamadım...
Top Bottom