Arama sonuçları: *

1. Ensar

Hangi Mouse Daha İyidir?

300 TL bütçe ile hangisi daha iyidir?
  2. Ensar

300 TL Mouse Önerisi

Şu anki kullandığım mouse Valorant gibi FPS oyunlarında aniden dönmek için hızlı çevirince dönmüyor, takılıyor. Bu yüzden böyle bir sorun yaşatmayacak, mümkünse yazılımı olan, 200-300 TL bütçe ile orta büyüklükte el için palm tutuşa uygun mouse önerir misiniz? Edit: Razer Viper Mini aldım ama...
  3. Ensar

Mouse Takılma Sorunu Nasıl Çözülür?

Aşağıdaki linkteki mouse padin siyah olanını aldım. Valorant oynarken (0.3 Sensitivity, 800 Dpi) arkama bakmak isteidğimde fareyi çevirdiğimde dönmüyor, takılıyor. Mouse ile alakalı mı? Yoksa mouse pad ile alakalı bir sorun mu? Mouse Pad: Xrades Siyah Mouse Pad Mouse: Piranha X7 Gaming
  4. Ensar

Corsair Katar Pro vs Logitech G203 Lightsync

Hangi mouse daha iyi? Corsair Katar Pro mu? Yoksa Logitech G203 Lightsync mi?
  5. Ensar

Hangi Mouse Pad Modelini Almalıyım?

Bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Ama hangi mouse pad modelini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisi daha iyi? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 NOT: Bu arada boyut olarak 70x30 veya 90x40 almayı düşünüyorum.
  6. Ensar

Mouse DPİ Seçeneği Öğrenme

A101'den Piranha X7 Gaming Mouse aldım. 800/1200/1600/2400 olmak üzere 4 adet DPİ seçeneği var. Hangi DPİ seçeneğinin kullanıldığını nasıl anlayabilirim?
Top Bottom