Arama sonuçları: *

1. leroxy

400TL bütçeye mouse önerileriniz? (Ekosistem yapılır mı?)

Merhabalar. Birkaç hafta öncesine kadar Razer ekosistemim vardı. Blackshark V2 X, Viper Mini ve Blackwidow V3 TKL üçlüsü. Viper Mini'de scroll sorunu yaşadığımdan iade ettim. Şu anda iki seçeneğim var. Birincisi ya mouse'tan başlayarak uzun vadede SteelSeries veya Logitech ekosistem...
  2. leroxy

Razer Basilisk X Hyperspeed alınır mı?

FPS Oynarım. Bilek ve koldan karışık oynarım. Elim 18cm. Genişliği 9cm. Viper mini gibi küçük mouselarda serçe parmağım mousepade sürtüyor. Bütçem 500 maks. Oyun haricinde editing ve günlük kullanım amaçlı kullanırım bilgisayarı. Yanıtları bekliyorum.
  3. leroxy

Viper Mini Yerine Razer Mouse Önerisi

Geçen hafta 6 aydır yoğun şekilde kullandığım Razer Viper Mini'nin scroll zortladı. Pazartesi günü arena ile görüşüp garantiye gönderdim. Dün yanıt geldi. (Çok hızlı oldu nedense) Mouse'un tamiri mümkün değil iade edin diye karar çıktı. Şimdi n11'deki satıcı ile görüşüyorum. Belgeyi online...
  4. leroxy

(Çözüldü) ASUS ROG STRIX Impact Yazılım Sorunum

Yaklaşık 1 senedir ASUS ROG STRIX IMPACT Mouse'u kullanıyorum. Son 4-5 aydır yaşadığım, mousepad kaynaklı sandığım ama yazılım kaynaklı olduğunu fark ettiğim bir sorunum var. Son 4-5, hatta 6 aydır oyun esnasında mouse, Armoury Crate yazılımındaki varsayılan DPI ayarlarına dönüp tekrar eski...
  5. leroxy

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Mousepad Önerisi / JD900 Nasıldır?

Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için bir mousepad arıyorum. Trendyol-Hepsiburada'da çok aradım ama pek iyi bir şey bulamadım. Şimdiki mousepad'imin desenleri gitmeye başladığı ve çok leke olduğu için değiştirmek istiyorum. Mevcut mousepad'im 70x30 ve oyun esnasında klavye dışarıda kalıyor...
  6. leroxy

Logitech G602 vs G203 Hangisi Daha İyidir?

1 - Tanıdıktan 400TL'ye Pedleri vb. yenilenmiş Logitech G602 Wireless almak. 2 - İnternetten kullanılmamış Logitech G203 almak. Şahsen ben ikisine de okeyim ama G602 2014'ten kalma bir mouse ve usb alıcısında sorun varsa cidden sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum. Sizce hangisi?
  7. leroxy

Mousepad önerisi istiyorum

İki seçenek sunucam ikisine de okeyim. 1- Valorant tasarımlı kenarları dikişli klavyeyi kapsayan 70x30'luk mousepad 2- Kenarlarında rgb ışıklandırması olan 70x30 veya daha büyük bir siyah mousepad. Bütçe belirtmiyorum ama maksimum 200 olsun.
  8. leroxy

Mouse DPI - Oyun Sens Ayarımı Yapabilir Misiniz?

VALORANT İçin Mouse hareket alanı (sağ-sol) : 33cm Klavye uzunluğu: 45cm Monitör göz-ekran aralığı: 44cm Mousepad: 70x30cm (Klavye taşıyor) Anlık oyun içi sens: 0.35 Anlık Mouse (Armoury Crate) Ayarlarım: *DPI2 Oyun içinde kullandığım, DPI1 Normal PC kullanımı. Oyunda crossu hedefe...
  9. leroxy

Mouse Makrosunu Kullanmak Ban Sebebi Mi?

Rog Strix Impact mouse kullanıyorum. Mouse'un kendi Driver'ı bulunuyor ve PC'yi açtığım zaman Armoury Crate açmama gerek kalmadan Mouse'a ayarlar uygulanıyor., Armoury Crate ile Makro atayabiliyoruz. Parmak refleksi olarak Pistol vuruşlarında parmağım hep istemsizce duruyor ve o sırada rakibe...
  10. leroxy

Ucuz Ama Kaliteli Mousepad Önerisi.

Benim şu anki mousepadim 22x18 22 genişlik 18 yükseklik ve cidden çok küçük. sayılarla büyük durabilir ama cidden küçük. Bana böyle uygun fiyatlı bi mousepad önerebilir misiniz.
  11. leroxy

Aga mouse kendi kendine kayıyor.

daha 1 aylık mouse kendi kendine kayıyor. pc de 1 aylık. öyle virüs içerebilecek bir program da yüklü değil, yüklemedim de. niye böyle yapıyor ?
  12. leroxy

ROG Mouse Kafayı Sıyırdı

ASUS Rog Strix İmpact Mouse'um var. aura kurduktan sonra kafayı sıyırdı bu. bazen durmuyor hareket etmeye devam ediyor. bazen kendisi sürükleniyor. nasıl düzelir bu ? virüs falan yok sistem daha 2 günlük.
  13. leroxy

Armoury Crate Ayarlarım Kaydedilmiyor.

ASUS ROG STRIX IMPACT mouse'um var. uygulamadan yaptığım ayar programı kapatınca devre dışı kalıyor. mesela dpi anahtarı için ayar yaptıysam usb bağlantısı gidince ayarlar da gidiyor. nasıl çözebilirim bunu ? 1599481017 niye kimse yazmadı.
Geri