Arama sonuçları: *

1. A

En fazla 150tl mouse önerisi?

Aradigim pek bir özellik yok rgb olsun(yani mesela mor renk istedigimde mor renk yapabileyim)ele güzel otursun sensörü de bu bütçe en iyisi olursa güzel olur.Elim orta boyutlu
  2. A

Rival 600 vs Sensei Ten

Günlük kullanım için rahat bir mouse istiyorum profesyonel bir işim yok
  3. A

Rival 600 hala alinir mi

Belirttigim mouse hala alinir mi yoksa daha iyi seçenekler var mi görünüş olarak çok güzel bir mouse deneme şansım olmustu elime gayet güzel oturmustu
  4. A

Razer Viper Vs Steelseries Rival 600

?
  5. A

Rival 600 hakkında

Evet arkadaşlar biliyorum çoğu kişi yanlardaki kauçukların yapiskaninin akmasindan şikayetçi böyle büyük ve kaliteli bir markanin böyle bir hatasi göz ardi edilemez yani fakat bazilari işte kullanici hatasi veya ben o kadar kullandim bir sıkıntı çıkmadı falan diyor.Teknoloji biraz şans işi...
  6. A

500-700tl arasi mouse önerisi

.
  7. A

Razer Viper vs Steelseries Sensei Ten

Hangisi ?
  8. A

Sensei ten alınır mi

Sizce bu mouse mi yoksa rival 600 mü?
  9. A

Steelseries vs razer

Arkadaşlar mouse olarak razer mi önerirsiniz yoksa steelseries mi steelseries olarak aklimda rival 600 veya 650 var olmadı 300s ama en son seçenek olarak razer olarak viper veya deathadder olarak düşünüyorum?
  10. A

Mouse önerisi

Razer blackwidow,arctis 7wireless 2019,qck+mouse pad Bu ekipmanlara uygun sağlam bir mouse önerebilecek var mi ?
  11. A

Rival 650 alınır mı ?

İyi akşamlar arkadaşlar.Yakın zamada ekipman alacağım Set takıntım var malesef mouse olarak Rival 650 düşünüyordum fakat forumlarda ve internette baya bir araştırdım Kronik olarak kauçuk yapışkanının akma problemi varmış.Bir mouseye o kadar para verip böyle bir sorunu umursamamak olmaz.Sizce...
Geri