Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

2000TL ye kadar mouse önerisi. (Logitech g502 hero nasıl? )

Logitech g102 lightsync kullanıyorum. Orta tuşu arıza verdi. Boyutları elime uygun. Bu boyutlarda bir mouse arıyorum ve başparmak desteği olanlardan istiyorum. Wireless olursa iyi olur. Orta tuşu benim için önemli arıza çıkartmaması gerek. Başparmağın altında 2 tane makro tuşu olan modeller...
  2. Mustafa_

400 TL civarı bütçede Wireless fare önerisi

Logitech G102 Lightsync modelini kullanıyorum. Wireless bir modele geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum. G102 gibi yuvarlak (köşesiz) değil de baş ve serçe parmağımı boşta bırakmayacak mouse pad ile serçe parmağım arasında ilişki kurdurtmayacak bir fare arıyorum .d (Eğer yoksa G102 benzeri...
  3. Mustafa_

Ben alamadım üzülüyorum,bari siz alın 🙁

https://ty.gl/qxeyqdcxp alın aga lightsync tavsiye edilenler 20Tl koysun bunu alsın en azından başkasına yararım olsun 😟
  4. Mustafa_

Bu nE? sensörü kötümü bu mouse un?

https://ty.gl/qxeyqdcxp link bu umarım doğru atmışımdir trendyolda karşıma çıktı gezerken merak ettim sensörünun kötü olup olmadığını.
  5. Mustafa_

G102 lightsync mouse hakkında son sorum

"bilekten orta parmağımın ucuna 18", "yanlık 9 cm" mouse nin ölçüleride fotoda küçük gelmez demi siparişi tamamliycam ona göre bu son mouse sorum cevaplar için şimdiden teşekkürler
  6. Mustafa_

g102 129Tl alayımmı daha iyisini bulabilirmiyim ?

Elim biraz büyük rahatsız eder mi? o konudada aklımda soru var cevaplarinizi bekliyorum.
  7. Mustafa_

Klavyemi daha önemli yoksa mouse mu ?

Daha önce konu açmıştım 500 Altına mekanik klavye alınmaz falan gibi yorumlar geldi bende kararsız kaldim sizce elimde olan bütçeyle fiyat ağırlığıni mouse mi vereyim klavyeyemi?
  8. Mustafa_

Neye göre tercih edilir ?

Arkadaşlar ufak bi sorum olucak klavye mouse ve kulak üstü kulaklik seçimleri hangi ozelliklere göre seçilir yani hangisinin daha iyi oldugunu anlamak için neye dikkat etmeliyim ? 1599415239 örn mouse da sadece dpi ve Makro tuşlarının kaç adet olduğumu önemli ?
Top Bottom