Arama sonuçları: *

1. Skynel

Mouse'u Test Edebileceğim Bir Yer?

Dostlar selam mouse'u açtım fakat bir garip hissediyorum sağ tık ile ilgili yani mesela Warzone oynarken scope kendi kendine açılıyormuş gibi ya da scope'u açarken sağ tıkı bıraktığımda scope açık kalıyormuş gibi hissediyorum bunu test edebileceğim bir yer var mı yani sağ tıka basacağım mesela...
  2. Skynel

Endgame Gear XM2we İade İle İlgili

Geçen günlerde konusunu açmıştım connectgame’den bu ürünü sipariş ettim Mouse’un kutusunu olduğu gibi yurtiçi kargo poşetine koyup göndermişler kutu yıpranmış ama tek problem bu da değil kutunun ağzında ki connectgame bantı yırtık yani kutu daha önce açılmış ama sağında ve solunda bulunan...
  3. Skynel

Endgame Gear XM2we Kutu Problemi

Dostlar selam eve geldim şimdi yurtiçi kargo poşetine olduğu gibi koyulup kargolanmış kutu yıpranmış Ekstradan üzerinde ki Connect game etiket bantı yırtık yani kutu anladığım kadarıyla daha önce açılmış sadece sağ ve solunda ki o şeffaf bantlar duruyor yani 2800TL para veriyorsun mouse’a hemde...
  4. Skynel

Endgame Gear XM2we Elime Uygun mu?

Şimdiye kadar G102 Rival 3 kablolu Ajazz AJ139 Pro x Superlight Kullandım bu 3 mouse’tada tutuş şeklim rahat ve güzeldi elim küçük orta parmağımdan bileğime kadar 18CM acaba sıkıntı yaşar mıyım bu mouse’ta
  5. Skynel

2000TL Civarlarında Mouse önerisi

Dostlar selam şu an Ajazz 139 pro x superlight kullanıyorum mouse konusunda memnunum fakat saçma sapan bir problemi var Mouse'a şarj kablosunu takınca bütün hissiyat kayboluyor rahatlık gidiyor mouse'u oynatırken takılıyormuş gibi hissediyorum masaya neyse diyorum şarja takayım şarja takıyorum 1...
  6. Skynel

90TL MousePad Önerisi

Dostlar Steelseries'in Mousepadini almıştım kalteli diye ama kenarları sökülüyor ve rahatsız etmeye başladı o yüzden sizden klavyemide kapsayacak bir mousepad önerisi istiyorum
  7. Skynel

Maksimum 250TL Mouse Önerisi

Dostlar gayet açık önerir misiniz size zahmet @T.P.G.
  8. Skynel

FPS için speed mousepad mi control mousepad mi?

Soru bu FPS için control mu speed mi ilk defa mousepad kullanacagim speed sipariş etmiştim ama ona göre iptal edeceğim
  9. Skynel

Max 100tl mousepad

Speed mousepad düşünüyorum Max 100tl şu alttakini düşünüyorum ama bir yandanda bu kadar para veriyorum en azindan klavye ve mouse için büyük bir mousepad alayım diyorum ama onlarında kalitelileri pahalı oluyor ne yapmalıyım sizce...
  10. Skynel

Rival 105 Alınır mı

Alınır mı limitim 170tl
  11. Skynel

100TL speed mousepad önerisi

İyi günler speed mousepad arıyorum limitim 100tl
  12. Skynel

Maks 100TL Mousepad Önerileriniz

Maks 100TL Control bir mousepad istiyorum
  13. Skynel

100TL Mouse Önerisi

İyi günler bilgisayar aldığım zaman cs valorant tarzı oyunlar oynayacağım ama anı refleks gibi durumlarda mouseun anı donma gibi bir şey olsun istemiyorum rampage gibi markalardan bu tip sorunlar yaşayanlar var ama kaliteli bildiğimiz markalarda çok pahalı onerebileceginin mouse var mı 100tl ye...
Top Bottom