Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

bu dualsens alınır mı ? (pc)

arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum öneriniz var mı ? https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-kablosuz-controller-siyah-3101121?magaza=msb-elektronik&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwp8OpBhAFEiwAG7NaEruP2wSvEIcu02p0VpdlSECoOTVq5JcsqyLf3rVxxnDbVP64T0JTGRoCTL4QAvD_BwE
  2. oğuzhan18

Mousepad nasıl temizlenir?

arkadaşlar bişiler döküldü galiba ne döküldü bilmiyorum maus kaymıyor hafif kaldırıyorum mouse yapış yapış sesi geliyor ıslak mendille silmeye çalıştım mauspadi ama böyle topak topak şeyler çıkıyor silgiyle boş bi yeri silince siyah çıkan şey gibi ıslak mendille silince oldu tam olarak nasıl...
  3. oğuzhan18

armory crate uygulaması ile makro yapan var mı ?

soru başlıkta asus m3 mouse var bu uygulamada makro yapabilen varmı ?
  4. oğuzhan18

asus tuf m3 makro kullanan var mı ?

bu mousede makro kullanan varmı sıkıntısız bir şekilde ?
  5. oğuzhan18

ASUS TUF M3 makro kullanan var mı?

bu mousede makro kullanan varmı acaba varsa hangi oyunlarda yapıyorsunuz.
  6. oğuzhan18

armory crate sorunlumu ?

Arkadaşlar asus tuf m3 mouse almıştım kaç haftadır uğraşıyorum mousemi sıkıntılı sitesindeki drivermi sıkıntılı anlamadım ama saçma bir şekilde oyunlarda bu mouseyi takınca performansım fps değerlerim düşüyor sağa sola dönünce ani düşüş yükselmesi yaşıyorum driveri cidden sıkıntılımı yoksa...
  7. oğuzhan18

Yardım Asus tuf m3 mouse yenisiyle değişen mouse hala fps düşüklüğü drop sorunu

Arkadaşlar 2 gündür elimde uğraşıyorum bulamıyorum sorunu ne olur yardım edin yoksa iade edeceğim ama fareyi çok beğendim ama anlatıyorum. CS:GO oyununu biliyorsunuz oyun lobisinde 119 FPS görüyorum ASUS TUF M3 yeni mousemi takınca fareyi sağa sola çevirdiğimde FPS mouse göre düşüyor direkt 30...
  8. oğuzhan18

Yeni mouse FPS düşürüyor

Arkadaşlar 2 gündür elimde uğraşıyorum bulamıyorum sorunu ne olur yardım edin yoksa iade etçem ama fareyi çok beğendim ama anlatıyorum. CS:GO oyununu biliyorsunuz oyun lobisinde 119 FPS görüyorum ASUS TUF M3 yeni mousemi takınca fareyi sağa sola çevirdiğimde FPS mouse göre düşüyor direk 30...
  9. oğuzhan18

180 tl fps oyunları için mouse öneri

Arkadaşlar genel olarak mouseyi tam kavramıyorum parmak uçlarımla tutuyorum bu fiyat aralığında önerediğiniz mouse varmı a4tech mouse kullanıyorum 11 sene oldu bozulmuyor adamlar yapıyor abi ama sıkıldım :) aklımda bu mouse vardı fiyatı iyi gibi geldi aklımda bu var şimdilik ...
  10. oğuzhan18

Asus TUF Gaming M3 nasıldır?

179 TL incehesap da fiyatı vardır sizce nasıldır eli terletirmi pençe olarak kullanıyorum normalde ve bu mouse kaç ms dir sizce 1000 hz yenileme hızı var galiba bu baya iyi bişimi bilgilendirirmisiniz?
Top Bottom