Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Büyük mouse Önerisi.

Arkadaşlar elim büyük ve logitech g203 biraz küçük kalıyor. 500 Tl'ye kadar büyük bir mouse önerir misiniz??
  2. Yasinn

Logitech G203 Işık sorunu

Arkadaşlar yeni aldım fareyi, bir sıkıntısı yok ancak farenin altındaki ışık yanmıyor, lazer gibi olan. Kullanan arkadaşlarda yanıyormu acaba bakarmısınız ?
  3. Yasinn

G300S benzeri fare önerisi

Arkadaşlar bu fareye benzer bir fare önerir misiniz? elime çok iyi uyuyordu, tekrar aynı fareyi almalıyım. 6 sene kullandığım için gönül bağı oldu resmen 😄 Bütçe 200 TL
  4. Yasinn

Pusat V6 Gaming Mouse

Arkadaşlar bu fareyi kullanan varmı ? fiyati 199 tl şuan. Alınır mı ? veya bu fiyata daha iyisi varmıdır.
  5. Yasinn

Oyunda iken Mouse takılma sorunu

Arkadaşlar ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, daha önce bu tarzda konu açtığımda sorunun mouse da olduğu söylendi ancak cs go ya girince yaptığını farkettim. Mouse 1 saniye kesilip hemen geri geliyor acaba anakartın sıcaklığı ile bir alakası olabilirmi anakart boşta 50 derece yükte 60...
  6. Yasinn

mouse Gidip Gelme Sorunu

Arkadaşlar Logitech G300S mouse var. Bilgisayarı aldığımdan beri ilk defa bugün yapmaya başladı bunu. 2-3 dakikada bir anlık gidip geliyor 1 saniye sürüyor veya sürmüyor bu olay, mouse 5-6 yıllık var. Sorunun anakartta olma ihtimali varmıdır ? sadece mouse da yapıyor bu sorunu.
Top Bottom