Arama sonuçları: *

1. R

2. el hsk pro ace'i almalımıyım

Hsk Pro ace ürünün dongle kutusu yok direkt kendisi var o halde alınmalı mı? Fiyatı 3500TL. Fotoğrafta gözüken o kutu yok. Onun avantajı var mıdır yoksa alayım mı hazır bulmuşken. Sıfırı 5-5.5 TL falan. Bir de ürünün orijinalliğini nasıl sorgularım?
  2. R

ultraglide ve xraypad obsidyan arasında fark var mı?

wraith üzerinden xraypad obsidyan dot alıcam 300tlye fakat eskiden de aliexpress üzerinden ultraglide control dot almıştım şimdi tekrardan skateze ihtiyacım var ve hangisini almalıyım? ne farkları var
  3. R

g pro x superlight indirim

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl...
  4. R

Max 1k kablosuz fare lazım

Model o wireless aldım o kadar övülen mouse hiç hoşuma gitmedi rahatlık ve malzeme kalitesi açısından o parayı haketmiyor. İadeye verdim. tutuşum palm ve fingertrip arasında gidip geliyor elimse 18uzunluk 10genişlik. Farenin tipi falan umrumda değil rahat ve fps oyunlarında gecikme konusunda...
  5. R

Yeni fare seçimi/geçmelimiyim

Rival 3 fareyi kullanıyorum ama şu zamanlarda bir problem sezdim sensör falan bazen algılamıyor takılıp kalıyor ve kablosu rahatsız ediyor. 2 sene oldu neredeyse fareden memnunum fakat artık gidiyormuş gibi hissettiriyor. Kablosuz olarak almayı düşünüyorum genelde FPS oyunları oynuyorum aklımda...
  6. R

Steel Series Rival 3 2.el

Arkadaşlar 4 aylık fareyi 180tlye alıcısı çıktı,sizce satmak mantıklı mı?
  7. R

Hangi mouse pad almalıyım

https://www.incehesap.com/gamepower-gp700-rgb-kumas-gaming-mousepad-fiyati-44971/...
Geri