Arama sonuçları: *

1. YigitE

Deathadder V2 imlecim pürüzlü

Bugün yeni masaüstüne geçtim fakat imleç pürüzlü 30fps gibi nasıl düzeltebilirim?
  2. YigitE

250TL'ye Mouse Pad önerisi

Orta boyutlu ve bütçeme göre kaliteli olması tercihindeyim önerilerinizi bekliyorum
  3. YigitE

400TL'ye orta el için mouse önerisi

Deathadder V2 almıştım çok iyi mouse olmasına rağmen büyük geldiği için iade edeceğim orta el için tavsiye edebileceğiniz mouse var mı?
  4. YigitE

Razer Viper vs Deathadder V2

Şimdi ikisinden birini sipariş edeceğim arada sadece 15TL fiyat farkı var V2'ye daha yakınım hangisini alayım? Ağırlıklı olarak Valorant ve CS:GO oynuyorum.
  5. YigitE

Razer Deathadder V2 vs BenQ Zowie S1

İki mouse arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyi?
  6. YigitE

Razer Deathadder V2 alınır mı? (399TL)

Şuan itopyada indirimli 400TL fiyatı var değer mi, alınır mı?
  7. YigitE

Zowie S1 Mouse alınır mı?

Ağırlıklı FPS oyuncusuyum. Başlıkta belirttiğim mouse alınır mı?
  8. YigitE

Gamepower Icarus alınır mı? (139TL)

Şuan incehesapta indirimde fiyatı düşmüş sizce alınır mı?
  9. YigitE

Corsair M55 RGB Pro alınır mı?

Daha çok FPS oyunları oynuyorum elim normalden biraz fazla büyük Corsair M55 RGB Pro mouse alınır mı veya başka öneriniz var mı? > Corsair M55 RGB Pro Siyah Gaming Mouse - Gaming.Gen.TR <
  10. YigitE

300TL'ye Mouse Önerisi

300TL civarlarında bütçem var. Elim biraz büyük, kullandığım mouseda (Rampage SMX-R9) öyle. Bütçeme göre önerebileceğiniz mouse var mı?
  11. YigitE

Rival 3 vs Razer Viper hangisi daha iyi?

Fiyata bakmadan hangisi daha iyi?
  12. YigitE

500TL'ye Mouse Önerisi

Aklımda şuan Razer Viper var emin olamadım elim orta boy denilebilir bütçeme göre önerebileceğiniz mouse var mı?
  13. YigitE

James Donkey JD450 Mousepad alınır mı?

Uzun süredir mousepad arıyordum Gaming Gecesinde JD450 var fiyatı 50-60TL civarı olursa alınır mı kalitelimidir? boyutu 45x45
  14. YigitE

Mouse pad önerir misiniz? (bütçe 100tl)

Mouse padimi değiştireceğim 100TLye kadar mouse pad önerir misiniz büyük olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Geri