Arama sonuçları: *

1. LenKys

Öneri Wireless mouse önerisi

büyük ele sahibim büyük mouse avucuma otursun istiyorum ve kronik sorunu olmayan kablosuzda takılma veya yazılım tarafında sıkıntı yaşatmayacak wireless mouse önerisi yaparmisiniz çok profil seçenekleri olması önemli değil tek profil kullanicam FPS oyunlari oynuyorum benim için takılma kopma...
  2. LenKys

Yardım Corsair Dark Core rgb pro wireless ta takılma sorunu

Corsair Dark Core rgb pro wireless ta takılma oluyor anlık çok sinir bozucu durum anakartımda gayet iyi sistem imzadaki gibi nasıl bir mouse bu ya macro atamas dert wireless ta takılma sorunu var ne yapmak gerek bunun için sorunla karsilasan bir kaç kişi dahwda olmuş ama sorun çözümünu görmedim...
  3. LenKys

Corsair dark core rgb macro atanması

corsair dark core rgb pro aldım bütün profilleri ayarladım fakat çalışmıyor ayarlarım istedim tuşlara atadım ama orjinal fabrikasyon olarak atanmış tuş atamaları uyguluyor kayıt felanmı etmemiz gerek ingilizce oldu için anlamadım (bu ayarları yaptım kapadım açtım sistemi gitmedi atadım ayarlar)
  4. LenKys

BST BİLİŞİM güvenilir mi?

corsair dark core rgb pro alıcaktım bayadır fiyatını 5k zamladılar şimdi ise burda 2k buldumda bst bilişim satıyor güvenilir mi? (başka yerden satın aldım gerek kalmadı ama ilerde birsi belki mağzadan alışveriş yapmak ister siz yinede belirtebilirsiniz güven durumunu)...
  5. LenKys

Öneri kablosuz mouse önerisi

merhaba en düşük geçikme oranına sahip kablosuz mouse önerir misiniz? elim büyük o yüzden olabildikçe büyük olsun küçük mouse olmaz
  6. LenKys

1 TL ye aldım mouse geldi :D

Forumda denk gelmiştim 1 tl mouse var diye siteye üye bile olmadan aldım kago 10TL + 1TL mouse toplam 11tl ye aldım mouse bu gün geldi gayet memnunum eski pc için kullanıcam geliceni hiç düşünmemiştim dolandırıldımı düşün gelince baya şaşırıdm :ROFLMAO...
  7. LenKys

Öneri 90x40 ve üstü mouse pad önerisi

90x40 veya daha üstü varsa iyi olur mouse pad önerisi kaliteli bir mouse pad arıyorum bütçemi daha fazla zorlamıyacak bir şey aklımda şu vardı bundan daha iyi bir model varmı varsa söylerseniz sevinirim https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-edge-xlarge-fiyati,388392113.html
  8. LenKys

msı gm 50 sorunlu bir modelmi ?

merhaba arkadaşlar 332 tl bütçem varda msı gm 20 alıcaktım normalde de ama gm 50 nin 328 tl oldunu gördüm şaşırdım hatırladım kadarıyla daha pahalıydı acaba kronik bir sorunumu çıktı sormak istedim...
  9. LenKys

300 ₺ bütçeye büyük mouse önerisi istiyorum

Türkiyede incelemesini bulamadığım bir mouse var elim buyuk el yapıma göre bir mouse istiyorum msı gm20 modelini çok beğendim ama incelemesi yok covid ten dolayı mağzalara gitmek istemiyorum eğer aranızda bu mausa sahip olan varsa biraz yardımcı olabilirmi mausu almamın en büyük nedeni sistem...
Geri