Arama sonuçları: *

1. TRHasan

200Tl mouse önerisi (İncehesap)

İncehesapta çok indirim var haftaya Pazartesi günü 200tl olacak haftaya cuma günü de böyle indirimler olur mu? Pazartesine kadar bu indirimler sürer mi? 200tl altı mouse alıcam
  2. TRHasan

GameNote MS1001 VS MS1002

GameNote MS1001 VS MS1002 hangisi daha iyi? GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) GameNote MS1002 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
  3. TRHasan

Fare Tekerlerğinin Ayarları Bozuldu?

Farenin tekerleğine scroll deniyordu galiba neyse konuya dönelim. İlk baş bozuldu sandım sayfaları aşağı indirmeye çalışırken inmiyordu. Sonra video izliyeyim dedim. videodan az ses gelince sonra sesi açayım dedim alımışım fare tekerlek ile açıp kapaya denedim ses tekerlek ile açılıp...
  4. TRHasan

G59K Klavye için Pad önerisi

G59K Klavye alacağım yanında da büyük bir mouse pad alacağım. Uzun olanlardan bahsediyorum bütçem 30 tl altı olsa iyi olur. 30 TL üzerine gerekirse çıkarım
  5. TRHasan

80TL Mouse Önerisi

Şoka gelen mouse 20 tl eksik olduğu için alamadım :( Ama şu an 80tl var ve mouse bakıyorum bana öneride bulunabilir misiniz lütfen? Elim büyük. Bütçemi maximum 100e çıkarırım o da çok zor. Şimdiden teşekkürler.
  6. TRHasan

Makro kullanmak günah mı?

Minecraft gibi oyunlarda Makro kullanmak günah mı?
Top Bottom