Arama sonuçları: *

1. C

Mouse ve Mousepad önerisi

İyi günler, şuanda corsair katar pro kullanıyorum kablolu, memnundum ama tekerleği bozuldu. Gene bu boyutlarda kablolu/kablosuz fark etmez öneri alabilir miyim? 25x25 mousepadim var, bi tık büyük 35x35 30x30 40x40 mousepad önerilerinizi de bekliyorum. Bütçe total 1500tl
  2. C

200-300tl mousepad önerisi

Merhabalar. Corsair Katar Pro ile kullanacağım. Sadece mouse için kullanacağım büyük olmayacak
  3. C

HP Omen 600 nerden almalı?

Amazondan alıcaktım ama bulamadım. hangi siteyi önerirsiniz? 10tl pahalı olsun güvenli yer olsun ucuzluk değil amacım
  4. C

Hafif mouse önerisi

g300s mousem var. 83gr ağırlığında. omen 400 veya 600 düşünüyorum ancak 120gr gibi bir ağırlık. delikli olmasına gerek yok ama böyle 80 gr geçmezse iyi olur. g300s den iyi olsun yeterli. cs valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve en önemlisi assetto corsa ve ets2 de mouse ile direksiyon...
  5. C

Mouse önerir misiniz

Aliexpress zorunlu. maksimum 20 dolar. fiyatta çıkmamaya özen gösterirseniz iyi olur. g203 dışında
  6. C

Aliexpress'ten Mouse önerir misiniz?

Aliexpresten olcak. 10 dolar var 10 da ben eklerim 20 dolara mouse öneriniz ne olur? ya mouse ya da essen marka drop plus alacağım 1610966865 g203 g102 hariç. elime oturmuyorlar
  7. C

Katar pro vs Bloody T60 vs Rival3

selamlar. rival 3 geliyor bime onu bi ihtimal alamayabilirim ancak alabilirsem rival 3 alacağım. eğer alamazsam katar pro veya blody t60 alacağım sizce hangisi? @zbabomen
  8. C

Steelseries Rival3 alınır mı?

normalde 300+ olan mouse bime geliyor 219 TL fiyata. bütçem 150 tl idi ancak bu fırsat varken ailemi ikna edersem 219 a alabilriim belki. nasıl mousedir önerir misiniz? @epica59 @zbabomen
  9. C

150TL mouse önerisi?

G203 G102 hariç mouse önerisi yapar mısınız?(rahat edemedim ondan istemiyorum) Blody T60 var aklımda başka öneriniz ne var? @zbabomen
  10. C

MSI DS-B1 iyi midir?

elimde 4 senelik g300s var artık bozulmaya başladı hassasiyet durduk yere fırlıyor 5 saniyelik. yeni mouse almak istiyorum bozulunca. şimdi bu bütçe civarına g203 falan öneriyorsunuz biliyorum güzel ancak ben o mouseyi kullandım rahat edemedim. arkadaşımın dsb1 i vardı el yapılarımız aynı onunla...
Top Bottom