Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

1000 TL RGB Mouse Önerisi

Kablolu da olur kablosuz da. Kablosuz olacaksa uzun süre dayansın.
  2. CesarVialpando

Steelseries Rival 3 Çift Tıklama Sorunu

Merhabalar. Bundan önce Logitech G102 kullanıyordum ve birkaç ay sonra çift tıklama sorunu yaşamaya başlamıştım. Mouse değiştirip bunu kullanmaya başladım. Gayet memnundum fakat son bir haftadır mouseumun sol clicki çift tıklamaya başladı. Aranızda aynı mouseu kullanıp bu sorunu yaşayan var mı...
  3. CesarVialpando

Logitech Mouse Garanti Hakkında

Mouse'u garantiye vermek için bu numarayı arayacağım ama telefon numarasının üstünde ingilizce yazıyor. Bu ne anlama geliyor onu anlamadım.
  4. CesarVialpando

Logitech G102 Mouse Nasıl Garantiye Verilir?

Soru yukarıda.
  5. CesarVialpando

G102 İade Hakkında Soru

Elimde G102 mouse var ve ben bu ürünü nasıl garantiye vereceğimi bilmiyorum. Logitech'in kendi sitesine de baktım ama kafam çok karıştı. Nasıl garantiye veririm?
  6. CesarVialpando

80 TL'ye Kadar Uzun Mousepad Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum.
  7. CesarVialpando

Rival 3 Almalı Mıyım?

Soru yukarıda. Mouse şu an elimde duruyor.
  8. CesarVialpando

Çözüldü✓ 250-350 TL Mouse Önerisi

Normalde PCKolik'deki indirimli Razer Basilisk V2'yi alacaktım ama stok gelmeme durumuna karşın birkaç tane de alternatif mouse önerisi arıyorum.
  9. CesarVialpando

PcKolik Razer Basilisk V2 Stoğa Ne Zaman Gelir?

Soru yukarıda.
  10. CesarVialpando

200-300 TL Mouse Önerisi

Merhaba. Kullanmakta olduğum ve epey şikayetçi olduğum Logitech G102 mouseumun içine bugün kahve döküldü. Tekerlek kısmı çalışmıyor. Normalde mouseu daha önce garantiye verecektim ama içine sıvı girdiği için artık garantiye de almayacaklar. Bu yüzden yeni bir mouse almak zorundayım...
  11. CesarVialpando

Logitech G102 Almayın.

Forumun önerisi üzerine aldığım bu mouse hayatımda kullandığım en dandik mouse olabilir. 2 yılı bile dolmamasına rağmen çıkarmadığı sorun yok. Yeri geliyor çift tıklıyor, yeri geliyor hiç tıklamıyor, yeri geliyor tekerlek sapıtıyor. Zamanında 10 TL'ye aldığım mouseları bile daha uzun süre ve...
  12. CesarVialpando

Logitech G102 Lightsync Tekerlek Sorunu

1 yıldır kullanmakta olduğum mouse'un tekerleği sonunda bozuldu. Aşağıya döndürüyorum yukarıya gidiyor. Yukarıya ittiriyorum ya hiç hareket etmiyor ya da aşağıya gidiyor. İade edeceğim. Logitech'in iade süreci nasıl işler? Ve kendilerine nereden ulaşabilirim? Ha bir de bir muhabbet vardı. Adam...
  13. CesarVialpando

Logitech G102 Mouse Program İndirilmedi Hatası

Kısa ve öz bir şekilde anlatacak olursam g102 mouseuma ışık modu indirmek istediğimde indirilmiyor bildirimi alıyorum sorunum ne olabilir ?
  14. CesarVialpando

100-170 TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

Dostlar merhaba 5 yıldır kullandığım mouseumu yenilemeye karar verdim.En fazla 170 TL'ye kadar bütçe ayırabildim ve bir kaç tane buldum ama kararsız kaldım.Önerilerinize açığım. https://www.hepsiburada.com/gamepower-ursa-10000dpi-usb-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000C1DST?magaza=Techburada...
  15. CesarVialpando

100 TL BÜTÇE İLE MOUSE

Dostlar herkese iyi akşamlar 100 tl bütçem var ve hangi mouseu alacağım konusunda kararsız kaldım ne önerirsiniz duruma göre 10-20 tl para artırabilirim.
Geri