Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Klavye - Kulaklık - mousepad önerisi

Arkadaşlar bütçem belirsiz kalitesine göre her şeye para verebilirim fakat uçmasınlar ucuz şeyler istiyorum. mousepad tercihim yalnızca 90X40 daha küçük istemiyorum. onun dışında klavye için red switch 1. tercihimdir. kulaklıkda rahat olsun ve kaliteli olsun yeter. eğer bildiğiniz güzel ürünler...
  2. Raze8165

Gamepower Senr Error sorunu

arkadaşlar lütfen yardımcı olun Gamepower Sendo RGB mouse'n donanım arşivindeki videosunu izledikten sonra almaya karar verdim ve aldım 1 ay kullanımdan sonra driverde profil değiştirirken bi anda mouse hareket etmemeye başladı ışıklar yanıyordu sağ tık ve sol tık çalışıyor ama hareket etmiyor...
  3. Raze8165

Gamepower Sendo RGB sorunu

Arkadaşlar 1 haftadır Gamepower Sendo kullanıyorum driverına girip ışık rengini değiştirmek istedim ama bi anda mouse gitti mouse ile sağ ve sol tık yapabiliyorum ama mouse imlecim hareket etmiyor aynı zamanda mousemın ışıkları çalışıyor bu bir sorun mu çözümü var mı ? yardım edermisiniz
  4. Raze8165

GamePower Sendo RGB almak mantıklı mı ?

Arkadaşlar araştırmam sonucunda gamepower sendo rgb almaya karar verdim farenin bir kusuru eksi yanı varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://www.incehesap.com/gamepower-sendo-rgb-optik-10-000dpi-gaming-mouse-matte-mat-fiyati-44959/
  5. Raze8165

50-100 TL arası mouse önerisi

Arkadaşlar 50-100 TL arası mouse arıyorum marka takıntım yok önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom