Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

3k Kablosuz Oyun Fare Önerisi

Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı. Yeni bir fare alacağım, kablosuz hafif ve mümkünse 4k. Shape olarak darmoshark benzeri önerilere açığım. Deathadder v3 Pro indirime girmişti, tekrar...
  2. Ricciardo

XL Mousepad Önerisi (350TL)

Arkadaşlar elimde 70x30cm mousepadim var, artık eskidi ve boyu yeterli gelmiyor. 80-90x40 mousepad önerisi istiyorum, daha büyük de olabilir sorun etmem. Kenarları dikişli istemiyorum. Speed olsun, control hiç kullanmadım. Bundan önceki 2 farem razerdı ve skatezler çok iyiydi, yeni farem...
  3. Ricciardo

Yardım RAZER DEATHADDER V2 - V2 Pro Grip Tape Uyumluluk?

Arkadaşlar elimde Razer Deathadder V2 Pro fare mevcut, grip tape almak istiyorum. Düz siyah olanlar pek şık durmuyor bence, desenli almak istiyorum. Bazı satıcılar DA V2 - V2 Pro şeklinde birlikte satıyor, DA V2 için üretilen grip tape V2 Pro için TAM uyumlu mudur, kullanan var mıdır? Ürün güzel...
  4. Ricciardo

Max 2K Wireless Mouse Önerisi

Max 2k bütçe ile wireless gaming mouse arıyorum. Model O wireless gibi honeycomb dizayn istemiyorum. Elimde Rival 3 Wireless da var, biraz daha avuç içini destekleyecek bir şey istiyorum, elim muhtemelen L. Şu an kafamda Deathadder V2 Pro var ve indirim kovalıyorum ama clicklerin çok sağlam...
  5. Ricciardo

Kablosuz Mouse Öneri

Kablosuz gaming mouse aıyorum, max 400tl ayırabilirim. 300 altında tutabilirsem iyi olur. Boyut ve ağırlık ne büyük ne de küçük olmasın. 300 altına inemezsem kafamda Rival 3 wireless ile G305 Lightspeed var, bunlar arasından veya başka hangi model önereilirsiniz? Düşük gecikmeli olmalı, şarjlı...
Geri