Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Kablosuz Mouse Önerisi

500TL Bütçem var. Kablosuz bir mouse almak istiyorum. Sensörü kalitesiz olan mouselar kullanırken oyunlarda o keskin dönüşler yapamama sorununu hissediyorum bu başıma gelsin istemiyorum. Ancak bir yandan da çok kaliteli bir mouseye ihtiyacım yok çünkü aşırı odak oyun da oynamıyorum. Günlük...
  2. lerensavasl

Rival 300S Mousepad Seçme Sorunu Nedir?

İlanda gördüm. Adam böyle bir şey yazmış. Bu ne demek oluyor? Kakalamak için olabilir mi yoksa kastettiği sensörü renkli mousepad'de veya dandik zeminde güzel algılamıyor gibi mi?
  3. lerensavasl

Farenin Click Tuşlarına Yapıştırmalık Kauçuk

Razer DeathAdder Essential White farem var arkadaşlar. Bu farenin click tuşlarının üstüne ve yanlarına aynı V2 Mini'de olduğu gibi yapışkanlardan bulup takmak istiyorum. Hatta bakarsanız Bloody A90'ın click tuşlarında da böyle bir yapışkanlı kauçuk yüzeyi görebilirsiniz. Fare elimi terletiyor ve...
  4. lerensavasl

Ürün Replika Olabilir mi?

Arkadaşlar linkini vermiş olduğum ürün replika olabilir mi? Neden böyle düşünüyorum? 2016 yılında Donanım Arşivi'nin paylaştığı bir videoya denk geldim. İçime "acaba" hissi düştü. Türkiye'deki fiyatları göz önünde bulundurduğum zaman gerçekten de linkteki fiyatın çok uygun olduğunu düşünmeye...
  5. lerensavasl

Bu Üründe Ne Kadar Vergi Gelir?

https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-temel-kablolu-oyun-faresi-6400dpi-optik-yurt-disindan-p-HBV00000VF7SC Soru gayet açık arkadaşlar. Vergi ne kadar gelir? 200-250 fiyatta beyaz renkli bir mouse arıyorum.
  6. lerensavasl

Rampage Sector PMW3389 Alınır mı?

Arkadaşlar bu mouseye denk geldim. Bu fiyatta 3327 sensörlere denk gelirken 3389 sensöre sahip olan Rampage SMX R90 Sector mouseyi önermeme sebebimiz nedir? Pek bir bilgiye denk gelemedim bu mouse hakkında. Yalnızca bir kaç inceleme videosu. Ama kullanıcı yorumlarına dair pek bir şey bulamadım...
  7. lerensavasl

Corsair M55 RGB Pro Gerçekten İndirimde mi?

Arkadaşlar linkini bıraktığım mouse gerçekten de indirimde mi? Sensörüne baktığım zaman 150-200 bandındaki Katar Pro ve Aorus M2 ile aynı sensörü kullanıyor. Ayrıca biraz baktığımda Siyah olan versiyonunun 350-450 fiyat bandında gezdiğini görüyorum. Çok uçuk fiyat. Tuhafıma geldi. Aslına...
  8. lerensavasl

Önümüzde Hiç Belirli Fırsatlar var mı?

Arkadaşlar Bloody A90'ımı satıp yerine G203 almayı düşünüyorum. İtopya'da 200TL ve benim yaklaşık bi 50-55TL kadar eksiğim olacak gibi. Önümüzde bildiğimiz fırsatlar var mı? Ya da İtopya'nın düzenli indirim tarihleri falan var mı? İncehesap gibi? Tahmini ne zaman indirime girebilir bu mouse? •...
  9. lerensavasl

Mousemi 2. El Nasıl Satabilirim?

Arkadaşlar elimde Bloody A90 bir mouse var. Bu mouseyi satmak istiyorum. Nasıl satabilirim? Nerelere nasıl ne şekilde falan. Ufak bir rehber tadında açıklar mısınız? Daha önce hiç 2.el alım satım yapmadım. Konuya pek hakim değilim. Sadece Letgo'yu biliyorum.
  10. lerensavasl

Avago PMW 3325 İyi Bir Sensör mü?

Rampage SMX R51 Flare model mousede karşılaştığım bu sensör iyi midir? Rakipleri neler ve rakiplerini kullanan mouseler neler? Yorumlarınızı bekliyorum. Mouse hakkında da yorum yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
  11. lerensavasl

Bloody A90 vs G102 Ayrıca 200TL Mouse Önerisi?

Bu 2 mouse arasından hangisi daha iyidir? Ayrıca büyük elli birisi için 200TL'ye hangi mouseyi öneririsiniz? Büyük elli biri için :) hahahah (A90 halihazırda kullandığım mouse.)
  12. lerensavasl

150TL Oyun için Mouse Önerisi

Başlıktan çok belli arkadaşlar. Önemli tek husus, makro programı olması. Ayrıca mümkünse sensörünün kaliteli olması. Elim de biraz büyük sayılır. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri