Arama sonuçları: *

1. serdar baskan

Rival 3/Wireless kullananlar bu konuya bakabilir mi?

Rival 3 veya wireless modelini kullanan kişiler scroll tuşunun tam altına parmağıyla vurduğunda yay sesi gibi bir ses geliyor mu? Rival 3 wirelesste de bu ses var rival 3 wiredda da var.
  2. serdar baskan

Öneri Bütçelerinin Kralı : HP Omen 600/400/Reactor

Bir kaç araştırma sonucu Pixart PMW3360 sensöre sahip olduğunu bulduk ve bu sensör Zowie'nin mouselarında var fakat o mouselar 500-600TL Bu iki mouseta da 3360 sensör var 140TL'lik olan fiyatına göre mükemmel bir mouse...
  3. serdar baskan

100 TL Mouse Önerisi

100TL'ye mouse arıyorum arkadaşıma ne öneririrsiniz? Ben bunu buldum GamePower Bane Siyah Oyuncu Mouse | Trendyol
  4. serdar baskan

Bu mousepad'i kullanan var mı?

Arkadaşlar 90x40 mousepad tercihimdir ss, hyperx falan istemiyorum ne kadar kaliteli olsa da çok pahalılar, bu mousepadi kullanan var mı mouse'un akıcı olması benim için çok önemli https://urun.n11.com/mouse-pad/xrades-12-model-30x25-40x40-70x30-90x40-gaming-mousepad-P319829314 Siyah ve 90x40...
  5. serdar baskan

Bu mousepad alınır mı?

Mouse'umu çok fazla çevirdiğim için ve düşük sensitivity ile oynadığım için 90x40 boyutlarında siyah, baskısız mousepad almak istiyorum sizce bu alınır mı ? Param olursa steelseries, hyperx düşünücem...
  6. serdar baskan

Elime uygun mouse'u nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar mouse satın almayı düşünüyorum aklımda g403 hero var gamingen sitesinde 350tlye inmiş elimin ölçüleri 18x12 boyutlarında sizce elime oturur mu bu sitede el ölçüleri ile mouse bulabiliyor muşsunuz doğru mu? https://www.rocketjumpninja.com/mouse-search
  7. serdar baskan

SS Rival 3 vs Rival 300s

Arkadaşlar elim 18x10 boyutlarında neredeyse ve claw grip olarak tutuyorum mouse'u sizce hangisini almalıyım fps oynayacağım genellikle. (Bütçe max 350)
  8. serdar baskan

Mağazaya gitmeden mouse'un elime oturup oturmadığını anlama

Elimin boyutu 18x10-11cm gibi bişeydi elim küçük-orta boyuta mı giryior orta-büyük mü bu arada rival 3 ile 300s arasında kaldım hangisini almalıyım
Geri