Arama sonuçları: *

1. Berkayturhan

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

Yine her zaman olduğu gibi buralardayız ve bu ürünü de alıp hem destek olup hem de deneyeceğim, geldiğinde de hem forumda hem de youtube da her zamanki gibi detaylı bir inceleme çekilecek bu kadar ürün aldık sonuçta bunu da denemesek olmaz sizlerin de yorumlarını almak istedim neyse şimdi onu...
  2. Berkayturhan

Zowie nin Yeni Kablosuz Mouseları !

Mouseların tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz gerçekten çok güzel teknolojiler barındırıyor ayrıca soldakide kablosuz klavye heralde :D
  3. Berkayturhan

Öneri Fury Z Mouse Switch Önerisi

Merhaba dostlar aktif olarak fury z modelini kullanmaktayım ve omron 20m den bıktım hiçbir sorun yaratmadı double click vs. ama hissiyatı ve sesi hoşuma gitmiyor kailh gm 8.0 düşünüyordum ama oda sesli bir model sonra huano blue white dot düşünmeye başladım fakat sonradanda chery ninde micro...
  4. Berkayturhan

Öneri msi Clutch gm08 leş sensörü

bahsettiğimiz mouse 100-150 lira fiyat bandında satılan bir ürün içindeki bahsedilen sensör ise pixart markasının 3519 sensörü mouseun tasarımı vs. güzel yalan yok ağırlığının ayarlanabilir olmasıda fena değil peki ya sensörü ? gelinde görün nasıl bir sensörmüş. Şaka gibi dimi :D? 48ips 10g o...
  5. Berkayturhan

Rampage FURY Z Türkiyede !

bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? bekleyenlere hayırlı olsun.
  6. Berkayturhan

Rampage Fury Z vs Razer Basilisk X HyperSpeed

Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir soru takıldı, bu soruyu sizlerle paylaşmak istedim. Sizce hangisi alınır? Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz oyuncu mouse şu anda 431 TL fiyat bandında dönüyor ve özellikleri böyle: Razer HyperSpeed kablosuz bağlantı teknolojisi. Razer 5G Advanced optik sensör...
Top Bottom