Arama sonuçları: *

1. Muti

229 TL'ye razer viper mini alınır mı?

İtopyadan yanında mousepad hediyeli Razer Viper Mini almayı düşünüyoruz fiyatı da 229 tl. Kargo ücretini dahil etmedim. Sizce alınır mı?
  2. Muti

Mousede sol tik yapinca imleç aşağıya iniyor

Masaüstünde fark ettim bu sorunu masaüstünde oluyorsa oyunlarda da oluyordur ve one tap falan atarken kötü etkileyeceğini düşündüm bu sorun yazılımsal mıdır teknik açıdan mıdır kendim çözebilir miyim bu sorunu?(everest sgm x7 pro mouse kullanıyorum)
  3. Muti

Yardım Everest mouseye yazılımı indirdim ama tuş atayamıyorum

attığım 2. fotodaki gibi bir arkadaş tuş atayabilmiş nasıl yapabilirim?
  4. Muti

Sgm x7 pro mouse cihaza bağlıyorum uygulamayı açıyorum no device found hatası veriyor

google üzerinden bi şeyler falan mı indirmem gerekiyor? makro atama yapamıyorum
  5. Muti

Yardım Rampage smx r13 centaur vs everest sgm x7 pro

Şu anda mağazadayım hangisini önerirsiniz nerdeyse aynı fiyat @zbabomen @epica59 @Nightmare837
  6. Muti

Yardım Everest sgm x7 pro yazılımı var mı

Mesela yanda 3 tuş var o tuşlara klavyeden c x z tuşlarını atamak istiyoruz yazılımı var mı varsa tuşları atayabilir miyiz
  7. Muti

Lenovo legion m200 vs rampage gentle ya da mouse önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-lenovo-legion-m200-rgb-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,544871453.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-gentle-smx-r85-makrolu-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,675795240.html Bütçem biraz daha artarsa rampage smx r44 daha da artarsa logitech g102...
  8. Muti

Sizce philips spk9413 mouse alinir mı

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-philips-spk9413-optik-fiyati,531185766.html Geçen gün böyle bir mouseye denk geldim g300se benzediği için biraz hoşuma gitti alınabilir mı sizce
  9. Muti

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

Konuyu lütfen meşgul etmeyin 50 tl kâr edebilir miyim
  10. Muti

Max 130 TL'ye wireless mouse

Şimdi herkes o paraya iyi kablosuz bulamazsin diyeceksiniz ama ailem kablosuz almam için ısrar ediyor mouseden çok bir beklentim yok en azından 1 sene götürsün takılma ve gecikme yapmasın yeterli cs valo gta5 ve pubg tarzı oyunları oynamayı düşünüyorum
  11. Muti

Wireless mouse önerisi

Bütçem max 130 tl aslında kablolu alicaktim ama ailem kablolu istiyor sadece oyunlarda takılma yapmasın gecikme yapmasın yeter genelde oyun için bu arada bütçemi asmazsa sevinirim
  12. Muti

Logitech g102 mousenin tekerleğine rgb var mı

Kullanan varsa cevap verebilir mi rgb önemli benim için eğer yoksa smx r44 almayı düşünüyorum
  13. Muti

Logitech g102 vs rampage smx r44

Sizce hangisi normalde indirime girerse r44 almayı düşünüyordum ama az önce mediamarkt nagazasinda g102 99 TL'ye düştü hangisini almalıyım sizce
  14. Muti

Rampage Smx r44 alınır mı

Sizce alınır mı Kara Cumada 100 TL'ye veya daha altına düşerse almayı planlıyorum da kullanan var mı bir de elim küçük küçük eli olanlar için uygun mudur
  15. Muti

Rampage smx r44 iyi midir ve efsane cuma indirimlerinde ne kadar düşer

Arkadaşlar bütçem 100 tl mousepad de alacağım onu ayrı alicam artık iyi bir mouse midir smx r44 ve 30 tlden daha fazla indirime girer mı eğer 30 tl indirime girmezse kendi kartımda 100 tl üzeri alışverişe 30 tl iade var karttan direk alicam 30 tl indirime girer mı sizce
  16. Muti

100 TL'ye rgb mouse mousepad

Cs valo gta pubg oynarım genelde bu oyunlarda gecikme yapmasın rgb olsun kablosuz istiyorum aslında ama kablolu önerin çünkü bu fiyata gecikme yapma olasılığı daha yüksek diye biliyorum önerilerinizi bekliyorum
  17. Muti

80 tl mouse +mousepad

Lütfen şıktaki rampageye bak demeyin sabahtan beri herkes onu öneriyor ama hiç bir yerde de kalmamış önerilerinizi bekliyorum csde valoda gta 5de pubgde gecikme sorunu olmasın yeterli 1605727631 Şoktaki*
  18. Muti

Bu mouse iyi midir kullanan var mı

https://www.hepsiburada.com/trust-21683-gxt-105-oyun-mouse-p-HBV0000046TNX?magaza=MARKET%20ELEKTRON%C4%B0K#reviews
  19. Muti

50 70 tl mouse önerisi

Beklentim sensörü iyi olsun gta ca pubg valoda sorun yaşamak istemiyorum rgb olursa iyi olur çok sade olmasın çok şekilli de olmasın bi sorum daha olucak bende herkesin kullandığı kol t 500 bt var o ekstra para harcamak istemiyorum profosyonel oyuncu değilim zaten ilk pcmi alicam o kulaklık beni...
  20. Muti

Bu mouse iyi midir 30Tl

Bu mouseden pek bi beklentim yok fp midir ihtiyacımı görür mü bütçeyi zaten aştığım için pek para harcamak istemiyorum
Top Bottom