Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Logitech G Hub yükleme ekranında takılı kalıyor

Uygulamayı açamıyorum yükleme ekranında takılı kalıyor ve aynı zamanda Logitech G203 Lightsync cihazımı ayarları sıfırlanmış şekilde kullanmak zorunda kalıyorum 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Şuan kendi kendine renk parlaklığını geçiş modunu vs. sıfırlamış durumda ama ben uygulamaya...
  2. B

Öneri 50 TL Mouse Pad Önerisi

Masamı tam dolduracak olan uzunluk 90x40 fakat bu bana temizlik ve kolun mouse pad'e yapışması gibi sorunlar oluşturacağından süpheliyim sizce en uygun uzunluk nedir fiyat da 50 TL nin üstüne çıkmazsa iyi olur
  3. B

Öneri Gaming Mouse Önerisi

bütçenin üstüne çıkmamak şartı ile önerilerinizi yaparsanız sevinirim
  4. B

logitech g203 lightsync driver sorunu

bilgisayara bağlı bir şekilde kullanmama rağmen yazılım mouse ı bulamıyor denetim masasından aygıt eklemeye çalıştığımda yine cihaz bulunamadı sorunuyla karşılaşıyorum ve bunları yaparken trajikomik bir şekilde logitech g203 lightsync cihazını kullanıyorum ayrıca mouse un altındaki kırmızı...
  5. B

g203 lightsync vs gp ursa

arkadaşlar g 203 şuan vatanda 159 tl fiyatına değer mi yoksa gp ursa mı alayım veya sizin bu fiyat bandında önerileriniz var mı
  6. B

hangi mouse u almak daha mantıklı

arkadaşlar g102 lightsync alacaktım fakat siyahı bitmiş ve şu anki fiyatı şu durumda https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g102-lightsync-oyuncu-mouse-beyaz-p-HBV00000Y1NON?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.83.4...
  7. B

hangi mouse ı almam daha mantıklı olur

arkadaşlar genellikle lol oynuyorum arada da valorant sizce hangisi daha fp olur yani 8k dpi fazla kaçar mı acaba g 102 lıghtsync...
Top Bottom