Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

600-700 TL Mouse Önerisi

Razer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
  2. ImPencıl

300-400 TL Hafif Mouse Önerisi

Razer basilisk v2 kullanıyorum. Teknik açıdan çok iyi fakat büyük olduğu için hantal geliyor. Fiyata göre olabilecek en seri ve hafif mouseyi önerirseniz sevinirim.
  3. ImPencıl

100 TL Altı RGB Mouse Önerisi

Olabildiğince ucuz ve özellikle renklendirmesi çok olan rgb mouse bakıyorum. Orta boylu olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. ImPencıl

50-120 TL Arası Mousepad Önerisi

Razer Basilisk V2 model mouseye sahibim. Uygun ve birazda kaliteli bir mousepad arıyorum. Boyutu 70x30 veya 90x40 olursa çok iyi olur. Fakat her öneriye açığım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. ImPencıl

Razer Basiliks V2 Yazılım Ayarları

Arkadaşlar merhaba. Razer basiliks v2 model mouse'ye sahibim. Yazılım ayarları tamamen yabancı dil olduğundan dolayı net olarak anlamadım ve dolayısıyla yapamadım. Bilgilendirici herhangi bir içeriğe de ulaşamadım. Bildiğiniz bilgilendirici video veya site varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
  6. ImPencıl

5ms Monitörde 0.2ms Mouse Kullanmak

Arkadaşlar merhaba. Ben 0.2ms özelliğe sahip bir mouse sipariş ettim. Fakat benim monitörüm 5ms'e sahip. Ben mousemi 0.2ms ayarda sorunsuz kullanabilir miyim? Kullansam dahi nasıl sorunlar yaratır, bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. ImPencıl

Razer Basilisk V2 Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar. Ortalamanın bir tık üstünde gaming mouse arıyordum. Çok sayıda ''Razer Basilisk V2'' önerisi gördüm. Sizce fiyatına göre alınabilecek en kaliteli mouselerden birisi midir? Şimdiden teşekkürler. Bu arada küçük mouse kullanamıyorum. Minimum bu boyda olması gerekiyor...
  8. ImPencıl

Logitech G402 Alınır mı?

Arkadaşlar logitech ürünlerine karşı zaafım var. Açıkcası rival veya razer gibi markalar almak istemiyorum. Genel anlamda FPS oyunları oynuyorum. Sizce 2021 yılına göre Logitech G402 halen alınabilir mi?
  9. ImPencıl

Palm Grip Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kendime 350 - 450 TL bandında bir mouse bakıyorum. Tutuş şeklim palm grip ve elimin küçük olduğu söylenemez. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Bunun için birçok kişiden Logitech G402 önerisi aldım. Fiyatına göre en başarılı mouselerden birisi olduğunu iddia ediyorlar. Bu konuda...
  10. ImPencıl

G203 Kalitesi Ve Rakipleri

Arkadaşlar merhabalar. Bir mouse satın almayı planlıyorum. Açıkcası çok bir bilgim yok. Teknik özelliklerinden sadece hertz 'i biliyorum. Açtığım konularda G203 fazlasıyla önerildi. Fakat onun yanında Katar Pro, asus Tuf M3 gibi markalar da önerildi. Araştırmalarımda da birçok çeşit markalar...
  11. ImPencıl

FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhabalar. FPS oyunları için ortalama bir fiyata mouse almayı düşünüyorum. Fakat mouseler veya teknik özellikleri hakkında çok bilgim yok. Tepkimesi fiyatına göre en iyi olan veya buna benzer özelliklere sahip mouseler önerirseniz sevinirim. Ek not olarak şuan kullandığım mouse biraz...
  12. ImPencıl

Büyük Gaming Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kendime gaming mouse almayı planlıyorum. Fakat istediğim mouseyi tam olarak bulamadım. Elim biraz büyük ve bilek kısmım dışarıda kalıyor. Bu da fps oyunlarında büyük kayıplara yol açıyor. Maksimum 200 TL olacak şekilde mouse önerisinde bulunursanız sevinirim.
Top Bottom