Arama sonuçları: *

1. Atius

Asus ROG Keris vs Razer Viper 8khz

Mouse arıyorum razer viper 8khz kullanıcısıyım sağ sol clikleri aşırı sağlam fakat mouse 3 yani kaydırma tuşu kronik olarak bozuk, Asus ROG Keris aimpoint geçmeyi düşünüyorum. Sizce razerı garantiye gönderip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa bu mousea geçmek mantıklı olur mu?
  2. Atius

Razer Viper 8Khz pişmanlığım

orta derece mouselar yerine bu sefer bütçeyi arttırıp mouse terchimi razer viper 8khz'den yana kullandım fakat keşke kullanmasaydım. Bu benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok fakat yaşadığım sorunu alacak insanlara tecrübe olması adına paylaşıyorum. Sol ve sağ click...
  3. Atius

Şarj Edilebilir Mouse Önerisi

Bütçe sınırı yok şarj edilebilir çok uzun saat giden güzel bir mouse arıyorum arkadaşlar
  4. Atius

Razer Viper 8khz orta click bozuldu

Yıllardır logitech kullanırım 300s ve 203 modellerini sol ve sağ click çift tıklama yaptığı için bu sefer güzel bir mouse almaya karar verdim razer viper 8khz aldım sol sağ clickte sorun yok taş gibi çalışıyo ama bunun da orta click gitti aşağı yukarı yaparken ve tıklarken hissiyatı bozuldu ne...
  5. Atius

Razer Viper Macro Sorunu

Merhaba, razer viper 8k kullanıyorum oto mesaj yazma makrosunu kullanıyorum fakat bir şey kopyaladığımda tüm macro deaktif oluyor ve o tuşlar kopyaladığım şeyi yapıştırıyor bu durumu düzeltemiyorum da. Bunu yaşayan var mı?
  6. Atius

1000 TL Mouse anketi

Arkadaşlar 1-2 konu açtım fakat yorumlardaki farklı öneriler beni yine de şüphede bıraktı oylamaya katılıp hangisini almam gerektiği konusunda destek olur musunuz? 8k beni çok etkiledi videolarını izleyince 60hz monitör yerine 144hz monitörde oyun oynamak gibi hissiyatı var tecrübeleriniz ve...
  7. Atius

Mouse önerisi 1000tl

Not: 6 tane G300S 2 tane G203 kullanan biri olarak Logitech istemiyorum. Ömür olarak biçtikleri sayıya gelmeden 1. senesini bile doldurmadan çift tıklama sorunu yaşatan bir markaya daha fazla bulaşmak istemiyorum. Merhaba arkadaşlar 1000tl'ye kadar mouse arıyorum gözümde olanlar arasında; - xm1r...
Top Bottom