Arama sonuçları: *

1. F

370TL civarına en iyi mouse önerisi

siz önerdikçe uygun olup olmadığını söylerim aşırı takılmam ufak tefek şeylere siz en iyi özelliklere sahip olanları listeleyin eleyerek gidelim
  2. F

Yardım mousepad yüzeyi kaymıyor!

mousepad im uzun 90x40 bir mousepad ancak mouseun olduğu yer kayganlığını biraz yitirmiş durumda diğer taraflarda mouse daha iyi kayıyor bunun sebebi ya kolumdan dökülen terlerdir ya da mouse un tabanıyla etkileşimindendir orayı neyle temizlersem düzelir?
  3. F

Öneri max 350tl mouse önerisi

soru başlıkta siz önerin ben kıyaslama seçim yapacağım farklı modeller önerirseniz sevinirim
  4. F

300tl max mouse önerisi

beyler 300 tl bütçem var önerir misiniz?? yanda 2 tuş olsun özellikleri iyi olsun bunlar tercihlerim marka olsun kulaklığım steelseries ışıklandırmada beraber kullanabileceğim bir steelseries mouse olabilir aslında ama corsair harpoon rgb pro şuan indirimde 170 tl onu da alabilirim onunla...
  5. F

Öneri 350tl civarı mouse önerisi

350 tl mouse istiyorum yazılımı güzel olsun kablosuz zorunlu değil yanda 2 tuş olması zorunlu fazla ağır olmasın kaliteli marka olsunönerilerinizi bekliyorum fortnite valorant oynarım genellikle
  6. F

Corsair mm350 vs ss qck edge

Sizce hangisi boylari ayni kenarlari ikisininde saglam corsair daha kalin bu benim icin + tasarimlari ikisininde idare eder sizce hangisi siz hangisini secerdiniz. Yoksa baska oneriniz var mi? Max butce 200tl
  7. F

200 TL mouse pad

Ben qck swrisinden alacaktim ama Qck+ Qck edge Iki tane turu var hangisini onerirsiniz neden? Farklari neler? Bu fiyat araliginda baska onerdiginiz modeller var mi?
  8. F

Bu mouse pad alinir mi

https://m.trendyol.com/steelseries/qck-limited-cs-go-howl-edition-mousepad-p-3810642?boutiqueId=411304&merchantId=104683&gads=true&popup_id=2044348680&gclid=EAIaIQobChMIuYnYuOzL6gIVHhd7Ch24OAmSEAQYBiABEgJYZPD_BwE Desen once hosuma gitmedi sonradan bi sevdim isindim kaliteside belli yerli...
  9. F

Steelseries qck Large mouse pad

Beyler bu mouse pad kaliteliymis itopyada indirimde 120 tl deger mi? Ve bunun tabani hangi tur control/speed? Bilen kullanan varsa ozele gelebilir. Buna rakip kaliteli bir mouse pad var mi max 150 tl
  10. F

Mouse pad secimi

Max 180 tl butcem var 900x400 XXL olmasini istiyorum duzgun guzel kaliteli bir oneri bekliyorum
  11. F

XRades mouse pad hakkinda

Kullananlar var mi kaliteli mi alinir mi? 90x40 xxlarge almayi dusunuyorum da
  12. F

Bana en uygun mousepad

Mousepad almayi dusunuyorum buyuk olmasi tercihimdir klavyeyi icine alirsa daha iyi olur ama almassa da cok kotu olmaz kaliteli olsun. Butce tam olarak yok ama max 150 falan olsun onerileriniz bekliyorum.
  13. F

teflon taban mı metal taban mı?

sizce hangisi metal taban mousepadin kumaşına takılır mı
  14. F

Rampage SMX-R19 fighter vs rampage shine

Evet. Sizce rampace fighter mi yoksa rampage shine mi
  15. F

400 tl butce ile mouse kulaklik

Beyler 400 tl butcem var ve kulaklik mouse alicam butceyi biraz daha arttirabilirim. Suan dusundugum modeller: Rampage shine James Donkey 712 Daha iyisi varsa onerilerinizi bekliyorum.
  16. F

400tl butce ile mouse ve kulaklik

400 tl civari butcem var. (Biraz asabilirim butcemi) bu butceyle alabilecegim en iyi mouse+kulaklik
  17. F

rampage shine vs gamepower ursa

evet sizce ??????????
  18. F

150 tl civarı en iyi mouse

öncelikle yan tuşların en az 2 tane olması zorunludur. almayı düşündüğüm model : Monster Pusat V6 daha iyisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
Top Bottom