Arama sonuçları: *

1. ync_

Zowie EC2-B Kablo ve Orta tekerlek değişimi

Zowie EC2-B CSGO EDITION mouse'um var. Kablosu ve orta tekerlek butonu, düğmesi bozuldu. Garanti dışında olduğu için fiyat istedim 15 Dolar fiyat verdiler. Bu kablo ve orta tekerlek butonunu aliexpress veya türkiye de bulmam mümkün mü ?
  2. ync_

Steelseries 3XL Alınır mı ?

İyi akşamlar, QCK Edge XL Kullanmaktayım. Ölçüleri : 45X40 Yetmediği için büyük alayım dedim ve istediğim mousepad tam masamın ölçüleri ile aynı : 122 X 59 cm Sorum şu Kayganlık ve kumaş şuan kullanmakta olduğumdaki ile aynı mı. Sorma nedenim Hem bu mousepadi kullanıp hemde mouse için...
  3. ync_

400 TL'ye kadar FPS Mouse önerisi

İyi forumlar, Kuzenim mouse istiyor, Sadece FPS oyunları oynuyor bu amaç dışında bir şey yapmıyor yani. FPS için mouse istiyor. 2.el de alabilirim Önerilerinizi bekliyorum. Şunları buldum Glorious Model O ve Logitech G305 ve Steelseries Rival serisinden önerebileceğiniz mouselar var mıdır ...
  4. ync_

Steelseries Mousepad Yıkanır mı ?

Steelseries Mousepadim var. 100 TL para verip almıştım. 2 Sene oldu hiç yıkamadım. Sizce Leğende ılık su ve deterjana koyup, Süngerin sarı tarafıyla hafif çitilesem ve kendi halinde kurumaya bıraksam, Mousepad özelliğini yitirir mi ? Kaymada yapısında bir sorun çıkar mı ?
  5. ync_

Razer Basilisk X Hyperspeed Alınır mı ?

Arkadaşlar aliexpress üzerinden Kuponla birlikte 300 TL'ye alacağım. Sizce alınır mı ? Birde yandaki destek çıkıyor mu başparmak için olan destek...
  6. ync_

Logitech G603 Alınır mı ?

Arkadaşlar iyi forumlar. 2.elden 300 TL'ye temiz G603 buldum. Sizce alınır mı ? önceliğim iş ve ders lakin oyunda oynayacağım. 250-350-400 Bütçede önerebileceğiniz başka wireless mouse var mı ? 2.el de sıfır da olur.
  7. ync_

Kablosuz Wireless Mouse Önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bütçe olarak 180-300 Arası diyebileceğimiz (ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur) Önceliğim kablosuz olarak veyahutta bu bütçede kaliteli kablosuz bulabilir miyiz ? 2.EL de alabilirim Sıfır da farketmez. Kablosuz kaliteli bulamassın diyorsanız kablolu da bakabilirim...
  8. ync_

400-700 TL Kablosuz Mouse önerisi

Kablosuz olması iyi olur. Sade şık hem oyun hem de diğer işler için kullanılacak bir mouse istiyor, önerileri bekliyorum. G603, G403 Razer Mamba Rival 700 vs. bunlar nasıldır sizce ?
  9. ync_

Mousepad Yıkanırmı ?

Arkadaşlar Steelseries mousepadim var 100 TL'ye almıştım.Baya kirlendi bunu şampuan veya deterjan ile sünger ile yıkasam özelliğini kaybedermi.
  10. ync_

Razer Deathadder 3500 Alınır mı?

Arkadaşlar 200 tl bütçe var bu mouse iyi midir?
  11. ync_

Zowie ZA vs FK vs S vs EC

Arkadaşlar sağ el için hangisi daha iyi 3360 sensör tercih etmek istiyorum.Aralarındaki farkı aktarırmısınız bana.
  12. ync_

Steelseries HOWL Mousepad alınır mı?

Arkadaşlar attığım linkteki ürünü 90 tl ye temiz satıyor arkadaşım almalımıyım.EDGE ve QCK+'nın birleşimi diyorlar doğrumudur. https://www.hepsiburada.com/steelseries-qck-limited-cs-go-howl-edition-mousepad-pm-HB00000EJOWQ
  13. ync_

Control Mousepad vs Speed Mousepad 2020

Arkadaşlar kontrol mü speed mousepadmi almalıyım.QCK+ ve Edge arasındaki farkları söylerseniz sevinirim
  14. ync_

Steelseries QCK EDGE mousepad alınır mı? ? 2020

SteelSeries QcK Edge Large Gaming Mouse Pad alınır mı? arkadaşlar. 119 tl fiyatı mevcut 450x400 boyutu var sadece csgo oynuyorum zowie EC2-B mouse mevcut.
  15. ync_

Zowie mouse önerisi

Arkadaşlar selam.Zowie oyuncu mouse almak istiyorum,sadece csgo oynuyorum.pençe şeklinde kullanıyorum ve elim orta boyutta,EC ve FK modelleri arasında ne fark var ve hangisini önerirsiniz.Başka marka öneriniz varmı
Geri