Arama sonuçları: *

1. terebayt

Trendyoldan maksimum 200TL mouse önerisi.

Arkadaşlar trendyol kampanyasından 150TL kazanıyorum sadece trendyoldan olacak şekilde 200TL yi geçmeyecek mouse önerir misiniz? @crazyreign
  2. terebayt

Sizce paramı ne için harcamalıyım? (Mouse,Klavye,Masa,RAM vb.)

Şimdi benim elimde şu anda 235TL para var ben bunu 300TL ye tamamlayabilirim sizce ne almalıyım? Arasında kaldıklarım şunlar; Fileli ofis sandalyesi (Şu andaki sandalyem hem terletiyor hem rahat değil mutfak sandalyesi kullanıyorum) Mouse (Yine 300TL ye kadar mousepad dahil ve şu andaki...
  3. terebayt

G300s alınır mı?

Arkadaşlar 150TL ye A101 e gelecek alınır mı sizce yoksa daha iyisi var mıdır aklım Asus Tuf M5 de ama sizce hangisi daha iyi olur? Ergonomi önemli benim için ama sensör de çok önemli ikisini de göz önünde bulundurursanız sevinirim ışıkların önemi yok başka mouse de önerebilirsiniz. 1595713146...
  4. terebayt

Fare yazılımı hakkında

Arkadaşlar kuzenim daha yeni Asus Tuf Gaming M5 mouse aldı ve yazılım kuramaya çalıştık işletim sistemi Win7 32 bit ve sistemi pek de iyi değil ama yazılımın hata vermesi çok garip güncelleniyor falan diyip yarısında hata veriyor ve ışığı renk değiştirme modundayken yazılım yükleyince sadece...
  5. terebayt

Asus Tuf M5 mi GamePower Devour S 10.000DPI mı?

Arkadaşlar çabuk cevap verin lütfen ayrıntılar çok da önemli değil hanisi? Asus Tuf un yanında mousepad de var ve 180TL ye alındı indirimden. Lütfen çabuk. 1594407266 @crazyreign @RevDeisDou @Beyfendiiii6 @KaanCK @White Ravens @Mehmet Yılmaz
  6. terebayt

Asus tuf M5 nasıldır?

Arakdaşalar indirime girmiş nasıl kaliteli midir bu fiyata daha iyisi var mıdır yanında mousepad de veriyorlar 180TL şu an.
Geri