Arama sonuçları: *

1. M

1000tl kablosuz oyuncu mouse

Kablosuz olması lazım arkadaşa alacağız ama çok da hard oynamıyoruz yani sorun yaşatmasın valorant da cs de hikayeli oyunlarda uzun ömürlü olsun yeter
  2. M

Logitech g309 lightspeed hero alınır mı ?

Arkadaşlar mouse nasıldır bu fiyata başka bundan daha iyi mouse da varsa önerir misiniz ? Fiyatı : hepsiburada da 2900
  3. M

Razer deathadder v3 pro alınır mı ?

Arkadaşlar şuanki mouse asus rog keris wireless ondan deathadder v3 pro beyaz a geçilir mi hem masam klavyem filan beyaz hoşuma gitti ama özelşiklerden pek anlamıyorum kerisi satıp geçmeye değer bir mouse mu o fiyata başka öneriniz var mı onu boşver bunu al diyeceğiniz ...
  4. M

Steelseries qck kalitesinde mousepad lazım

Arkadaşlar selam steelseries qck large mousepadim var ama hali kalmadı daha kirlendi yıkaya yıkaya işlevini kaybetti sanki. Steelseries kalitesinde mousepad önerir misiniz klavye ve mouse dahil
  5. M

Zowie marka mouse önerisi

Arkadaşlar bütçe 2500max Elim küçüğün bi tık üstü diyebilirim güzel bi model önerir misiniz ? Fps oyunları için genelde bu mouse markasını öneriyorlar daha iyisi var mı bu fiyata ? Varsa o önerilere de açığım
  6. M

Asus rog keris wireless vs logi g pro x superlight

Arkadaşlar bende asus olan mouse var ilk çıktığında indirim vardı 399 veya 499 tam hatırlamıyorum o fiyata almıştım 1 2 sene oldu şuan fiyatı baya artmış . O zamanlar logitech 2k filandı almamıştım o yüzden Şimdi bütçem var hangi mouse daha iyi sizce ? Asus 2500-3000 arası galiba logitech de...
  7. M

Logitech g203 vs ss rival 3

Arkadaşlar boyutunu düşünmeden sadece özellik sensör estetik bakımından hangisi daha iyi söyler misiniz ?
  8. M

mouse click hızını nasıl hesapalarım

mouse normalde 1ms ama ben doğru mu diye bakmak istiyorum bi uygulama veya site var mı click hızı kaç ms miş
  9. M

mouse u ekran kartı usb kısmına değilde kasanınkine takarsak ?

arkadaşalar abdullah abi mi demişti birinin videosunda görmüştüm her zaman ekran kartınınkine takın kasanınkinde dolaylı olarak geldiği için tam performans vermez demişti mouse u ekran kartınınkine takında wireless de takılıyor , kasanınkinetaktım takılmıyor artık ama tıklama ms filan düşer mi...
  10. M

rog keris wireless kullanınca takılıyor

wireless kullandığımda valorant oynadım az önce sıakrken takılıyordu bazen anlamadım nedenini bilen var mı 1631689123 dün geldi bugün kullanma fırsatım oldu
  11. M

asus keris wireless yazılımı yapamıyorum yardım

arkadaşlar yazılımı indirdim ürünü kaydet dedim mouse dpı ayarlama filan kısmına tıklayınca 2 saattir böyle dönüyor
  12. M

Asus rog keris wireless vs logitech g pro x superlight

Arkadaşlar meraktan sordum hangisi iyidir ikiside 1000tl fiyat bandında asus olan şuan 549 olmuş ama logitech in 1000 den aşağı düştüğünü pek görmedim belki 900 civarı olmuştur. Karşılaştırmalarına baktığımda bazı konularda rog bazılarında logi daha iyi size de sormak istedim hangisi daha iyidir ?
  13. M

Fps oyunlarında kablosuz mouse çok fark eder mi ?

Arkadaşlar kablolu mouse da kablodan dolayı rahatsız oluyorum bazen kablosuz mouse aldım ( asus rog keris ) kablolu da kullanılabiliyor ama kablosuz kullanmak için aldım çok fark eder mi valorant cs go gibi oyunlarda
  14. M

Asus ROG Keris Wireless alınır mı?

https://www.incehesap.com/en-ucuz-asus-rog-keris-wireless-16-000-dpi-7-tus-optik-rgb-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-49081/?utm_campaign=rog_keriswl_dc&utm_source=facebook&utm_medium=post&fbclid=PAAaZl-ySWjgK3naYIo-EZvQanw1uC_6bLys8lamIz-VfSPJLI5lkzw-b8CRg Şuan razer deathadder v2 mini...
  15. M

Hem kablolu hem kablosuz fps oyunları için mouse tavsiyesi

Arkadaşlar max1000tl hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim ( valorant cs go gibi oyunlarda da takılmadan kablosuz bi şekilde kullanabilmem lazım ) mouse önerisi yapabilir misiniz
  16. M

G603 vs hp omen reactor

Şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum elimde de yedek olarak hp omen reactor var satışa koymuştum reacroru alta da takas olabilir dedim biri yazmış g603 le takas etmek istiyor sadece scroll tuşu arada 2 aşağı iniyomuş benim için sıkıntı değil diye düşünüyorum normal clickler olsa sıkıntı...
  17. M

Razer Farenin Sahte Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Arkadaşlar hepsiburadadan razer deathadder v2 mini aldım kutısunda çince yazıyor çoğu yer , ve içinden elimizin kaymaması için gelen pad mi nedir ondan çıkmadı çinde satılan orjinal ürün müdür yoksa imitasyon mu vermişlerdir 1622291024
  18. M

G703 mouse alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-g703-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-p-hbv000008t1rc?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIhreJ6-fu8AIVlbLVCh2MCQgKEAAYAiAAEgIEx_D_BwE Kablosuz bir mpuse olarak güzel mi sizce ? Bu fiyata şu daha iyi dediğiniz var mı (...
  19. M

Hp omen reactor vs razer da v2 mini

Sensor olarak daha iyi reactor ama siz olsanız hangisini alırsınız fiyatları yakın Reactor : 259 V2 mini : 299
  20. M

razer deathadder v2 ve v2 mini

arkadaşlr arada çok büyük fark var mı elim küçük mini daha iyi olıur dedim ama sensör gecikme filan da çok büyük hissedilecek fark varsa mecbur v2 alcam
Geri