Arama sonuçları: *

1. T

Razer Deathadder V2 429TL'ye alınır mı?

QP bilişim güvenilir dediniz. Orada 429TL'ye şuan kampanya ile satılıyor. Sizce alayım mı, uygun mudur bu fiyat, yoksa hep bu fiyatlarda zaten, yılbaşını mı bekliyeyim? İTopya vb. sitelerden almak istemiyorum isterse 300TL'ye düşsün. Vatan, Mediamarkt, Teknosa, Amazon veya QP bilişimden...
  2. T

Yılbaşını beklemeye değer mi? QP Bilişim nasıldır?

Razer Deathadder V2 mouse şuan 429TL QP Bilişimde sitesinde. Yılbaşında daha büyük bir indirime girer mi yoksa 20-30TL felan anca mı farkeder? QP Bilişim nasıldır? İTopya gibi geç kargolama vb. müşteri hizmetlerinde 1 saat bekletme, telefonları açmama gibi aksaklıkları olan bir site mi? Eğer...
  3. T

Pro FPS oyuncusu için Fare tavsiyesi

Rival 600 kullanıyordum. En azından Rival 600'e denk olabilecek bir FPS mouse tavsiyelerinizi bekliyorum. DeathAdder v2 söylediler ama ucuz ve aradığım kalitede bir mouse gibi. Bu yanılgıya sadece fiyatından dolayı düştüm. IPS değeri ve G değeri, Rival 600'e göre bile daha iyi, ama fiyatı niye...
  4. T

Razer DeathAdder v2'yi nasıl bilirsiniz?

Kafama koyduğum model bu. FPS oyunları için aliyorum sadece. Önceki farem Rival 600 idi. Rival 600'e göre geride kalır mı? Anlatırsanız sevinirim. Razer DeathAdder Elite göre nasıldır?
  5. T

Rival 600 vs Deathadder v2

Sizce FPS oyunları için hangisi daha iyi bir mouse? Deathadder v2, Rival 600'e denk bir mouse mu yoksa bir tık alt seviye bir mouse mu? Elimin uzunluğu 18cm, yanına 8cm.
  6. T

Razer Deathadder V2 FPS oyunları için nasıldır?

Sadece FPS oyunu oynuyorum. İyi oyuncuyum. Razer Deathadder v2 nasıldır? Daha iyisini önerebileceğiniz Fps için mouse var mı? Rival 600'e göre daha kötü bir mouse mudur?
  7. T

Rival 600 vs Deathradder v2 vs Logitech G502 Hero kablolu

FPS oyuncusuyum. İyi oynadığımı düşünüyorum. Rival 600 mouseum bozuldu. Rival 600e göre sizce diğer mouselar nasıldır? Kesinlikle sadece FPS için. Moba oyunları oynamıyorum. Fazla tuş gereksiz geliyor. Sensör kalitesi, g olayı vb. durumlar fps için çok önemli. Sizce bu fiyatlarda en iyisi...
  8. T

700TL FPS mouse tavsiyesi

FPS oyunları için mouse ariyorum. Elim orta-büyük. Rival 600 kullanıyordum ama 6 ayda kendiliğinden bozulmasından dolayı ve SteelSeries ile Teklos garanti firması ile yaşadığım rezillikten sonra, asla ve asla SteelSeries ürünleri kullanmayacağım. Bozulan ürünümün değişimini stokta olmadıklarını...
Top Bottom